Bestil hele døgnet online eller på telefon 71 74 99 33
Vi garanterer levering inden for 6 timer i hele landet!

ISTERNINGER

Med isterninger fra Isklart, er det tid til at læne sig tilbage og nyde en af årets mange fornøjelser. Perfekt når du står for at arrangere, holde fest eller mangler en kølig forfriskning

DKK 59,00

( ex. moms DKK 47,20 )

8 KG. Isterninger i pose


DKK 135,00

( ex. moms DKK 108,00 )

10 KG. Isterninger i boks


DKK 175,00

( ex. moms DKK 140,00 )

12 KG. isterninger i tønde


DKK 212,00

( ex. moms DKK 170,00 )

25 KG. Isterninger i tønde


Varm drink nej tak!

En af de vigtigste detaljer at have på plads, når man skal holde fest er, at der er styr på alle drikkevarerne. Drikkevarer skal nemlig serveres kolde og med masser af isterninger.

Kunne du forestille dig at servere en Gin & Tonic, Rom & Cola, Dark ’N’ Stormy eller Old Fashioned uden is? Det ville være det samme at servere en varm øl til fyraften. Den vil med sikkerhed ikke falde i god jord. Isterninger er nødvendige til en drink. Det hænger uløseligt sammen som kop og kande.

Derfor er det vigtigt at have rigeligt med isterninger, så festen ikke dør ud sammen med humøret. Køb isterninger online hos Isklart og få leveret dem indenfor de næste seks timer!

Vi gør det nemt

Hos Isklart leverer vi is direkte til din dør. Vi står til rådighed, så du slipper for at panik-købe isterninger ude i byen til overpris og fragte dem til din fest i de sidste timer, inden alt andet helst skulle stå snorelige. Isklart er for alle, som kan se idéen i at få glade gæster uden at skulle bruge en formue. Vi arbejder alle døgnets timer alle ugens dage. Vores koncept bunder i, at vi ønsker at give dig en god fest helt uden bekymringer. I vores sortiment finder du isterninger i pose og i tønder. Alt efter hvor meget du har brug for, så har vi den mest fordelagtige pris til dig.

Vi har erfaret og undersøgt at cylinderformede isterninger hurtigere køler dine drinks eller cocktails.
Så på en varm sommerdag er denne type isterninger det perfekte  valg!

Ved at købe isterninger i termobokse sikrer du dig, at isen vil holde uden problem i minimum 48 timer. Se derudover nærmere på vores sortiment og opdag vores udvalg af knust is her på hjemmesiden. Husk også at vi her på siden sælger tilbehør til festen lige fra en isskovl, champagnebowle og isspand.

PRISER FOR FRAGT

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet inden for 6 timer. Vores fragtpriser er faste, så du bliver aldrig overrasket.

195 kroner for levering i København, Århus, Aalborg, Odense & Esbjerg.
495 kroner for levering i resten af landet (undtagelse af ikke brobundet øer).

VORES GARANTIER

Prisgaranti
Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Levering til tiden eller gratis
Vi leverer altid til tiden. Hvorfor der ved forsinkelse på mere end 45 minutter ydes ”til tiden eller gratis” garanti, som betyder at der ikke skal betales for varen.

Tilfredshedsgaranti
Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor længe holder isterningerne i en termotønde?
Gennemsnitlig holder isterningerne i ca. 2-3 dage alt efter klima, vi anbefaler derfor ikke man at man har dem stående længere. Vi leverer alle ugens dage, så bestil gerne isterningerne til levering så tæt på dit arrangement tidspunkt som muligt.

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?
Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?
Vi forsøger så vidt muligt at genbruge termotønderne. Hvorfor vi refunderer, 29 kr. i pant for både store og små termotønder, ved aflevering. Termotønderne skal dog være i pæn og genbrugelig stand.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side

SPECIFIKATIONER

Pose
Vægt: ca. 8 kg.
Indhold: 8 kg.

Lille boks
Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: 10 kg.

Mellem tønde
Diameter: 420 mm
Isolering: 30 mm
Højde: 355 mm
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kilo

Stor tønde
Diameter: 420 mm
Isolering: 40 mm
Højde: 625 mm
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.