Bestil hele døgnet online eller på telefon 71 74 99 33
Vi garanterer levering inden for 6 timer i hele landet!

Skal vi samarbejde?

Forbrugerne efterspørger isterninger og knust is

Mange danskere har en travl hverdag og søger derfor hurtigere og nemmere løsninger, som kan lette de mange gøremål. Flere og flere vælger convenience food, færdigretter og måltidskasser. Derfor er der også stor efterspørgsel på færdigproducerede isterninger og knust is. Det er nemt og hurtigt, når der kommer gæster eller, når man skal holde fest.

Derfor har mange tankstationer, supermarkeder og døgnkiosker landet over færdigproduceret is liggende klar til kunderne i fryseren.

Isklart.dk kan også hjælpe jer. Vi producerer, pakker og distribuerer is til forhandlere i hele Danmark.

Vi prioriterer kvalitet, god service og fokus på hygiejne, hvilket gennem årene har sikret os tilfredse kunder. For is er ikke ‘bare’ is. Der findes adskillige måder at producere isterninger og knust is på.

Vi producerer selv vores is i de bedste ismaskiner på markedet. Produktionen foregår naturligvis under kontrollerede, miljørigtige og professionelle forhold, så vi er sikre på, at du får det bedste produkt.

Desuden er Isklart.dk Danmarks billigste leverandør af isterninger og knust is. Vi matcher altid den billigste pris på markedet.

Skal vi samarbejde? 

Udfyld formularen herunder, så sørger vi for at ringe dig op snarest muligt

Adresse

Strandvejen 52D, 5500 Middelfart

Email

Info@isklart.dk

Telefon

+45 71 74 99 33