Bestil hele døgnet online eller på telefon 71 74 99 33
Vi garanterer levering inden for 6 timer i hele landet!

Køb is til alt

Der er simpelthen ikke noget vi fra isklart ikke kan klare. Køb is til koncerter, festivaller, firmafester, julefrokoster, messer, receptioner, fødselsdage og bryllupper m.fl. Vi leverer til alle!

Is til erhverv

Mangler din virksomhed en kølig forfriskning? Vi står altid klar til at levere en løsning til din firmafest, arrangement, julefrokost, mv.

Is til privat

Gider du ikke stå med besværet at skulle forberede Is, til arrangementet?
Bestil is ved os, så leverer vi det til døren.

Is til festival

Is til et festival arrangement?
Eller is direkte til indgangen?
Vi leverer til alle festivaler.

Køb is til privat

Gider du ikke stå med besværet, så køb Isterninger hos Isklart. Vores isterning løsning kan anvendes i alle slags cocktails.

Vores isterninger er perfekte til både drinks, cocktails og nedkøling af drikkevarer som champagne, øl og vin på flasker.

Vi producerer vores Isterninger i Danmark og med vores høje krav til maskiner, egenkontrol og hygiejne, leverer vi et af markedets bedste produkter. Producenten Scotsman leverer og servicerer vores ismaskiner året rundt.

Køb is til privat hos Isklart
Køb is til erhverv hos Isklart

Køb is til erhverv

Er du en virksomhed og mangler en is løsning, enten nu eller til et kommende event, så er Isklart klar til at hjælpe. Vi leverer isterninger til døren, døgnet rundt og altid inden for seks timer.

Isterninger er nødvendigt til både cocktails, drinks, samt nedkøling af drikkevarer, dette kunne være champagne, vin, øl, sodavand og kildevand på flaske. Mange erhvervskunder benytter også vores isterninger til nedkøling af madvarer.

Isterninger fra Isklart produceres i Danmark og af markedets bedste maskiner fra Scotsman. Vores produktion af isterninger lever op til de højeste standarder inden for fødevarekontrol.

Is til festival

 

Festival sæsonen er en af de varmest tider i Danmark. Sommer vejret gør klar til varme hver en sjæl op. Vi til byder derfor en kold løsning der giver den forfriskning du skal bruge. 

Vi leverer direkte til indgangen, ved hvilken som helst festival i Danmark, så dig, dine venner og familie altid har kølig løsning ved hænderne. 

Er du festival arrangør eller har en bod ved en festival, så hjælper vi med glæder og til der. Vi har leveret over 100+ ton til forskellige festivaler i Danmark.