Bestil hele døgnet online eller på telefon 71 74 99 33
Vi garanterer levering inden for 6 timer i hele landet!

Bestil isterninger eller knust is, og Isklart støtter rent drikkevand

Hos Isklart har vi valgt at støtte rent drikkevand til børn i udsatte områder. Bestil isterninger eller knust is, og vi donerer 25 øre for hvert kilo is du bestiller.

Isklart støtter et godt formål

Isklart har fra begyndelsen haft en vision om at noget af overskuddet fra kerneforretningen skulle gå til et godt formål. Det stod relativt hurtigt klart, at vi ønskede at støtte børn i udsatte områder, men samtidig var det vigtigt at det kunne målrettes projekter vi finder nært vores forretningsområde.

Vi har derfor etableret programmet ”Vi støtter rent drikkevand”. Målsætningen er at vores støtteprogram hvert år kan donere tusindevis af kroner til projekter med formål at etablere rent drikkevand i udsatte områder.

Bestil isterninger eller knust is

For hvert kilo isterninger eller knust is vi sælger på isklart.dk, donerer vi 25 øre til formålet at skaffe rent drikkevand til børn i udsatte områder. Bestil isterninger og knust is med et godt formål.

Du kan altid følge med i støtteprogrammet på vores hjemmeside og læse mere om hvilke konkrete projekter vi donorer penge til og i samarbejde med hvilke fonde. Du kan samtidig se hvor meget is vi har solgt, holde dig opdateret om hvor mange penge vi i alt har doneret de seneste 12 måneder, samt hvor meget rent drikkevand vi har skaffet til børn i udsatte områder.

* Beregningen er baseret på hvad der forventes pengene har kunne omdannes til af rent drikkevand i liter. Tallene er opgivet af selskabets samarbejdspartnere.

Is har vi produceret de seneste 12 måneder

Rent drikke vand har vi støttet med de seneste 12 måneder

Har vi doneret de sidste 12 måneder

Isklart støtter rent drikkevand, bestil isterninger og knust is her

Isklart støtter Unicef

Der er mange grunde til at Isklart støtter Unicef. Bestil isterninger og knust is hos Isklart, og giv støtte af følgende grunde:

  • Bakterier i vandet giver diarré
  • Mange må vandre langt efter drikkevand
  • Vand er livsnødvendigt i katastrofesituationer

Se flere grunde på Unicef’s side omkring adgang til rent vand her.

Bestil isterninger og knust is med et godt formål

Det hele sker automatisk. For hvert kilo du køber, donerer vi 25 øre til formålet. Mellem 2018 og 2019, har vi sammenlagt støttet med 168,750 liter rent drikkevand! ♥