Vælg en side
Isklart divider, top

Konkurrencer 2023

Hver måned i 2023 kan DU være den heldige vinder af isterninger eller knust is! Til hver konkurrence kan du også vinde det tilhørende cocktail kit, der matcher ispræmien.

Følg med på vores Facebook eller Instagram for at deltage i de vilde konkurrencer!

Januar
Vind det perfekte kit til en alkoholfri start på året! Et komplet sæt til en virgin Gin & Tonic. Præmien indeholder: 25 kg isterninger, en flaske Tanqueray 0.0%, to Fever Tree og friske limes.
Februar

Valentinsdag d. 14. februar er der romantik i luften! Derfor kan du vinde et komplet kit til en sød, rød Strawberry Daiquiri! Præmien indeholder: 10 kg isterninger, lys rom, sukkersirup og jordbærsirup.

Marts

Kvindernes Internationale Kampdag skal selvfølgelig fejres med en frisk Red Berry Punch! Præmien indeholder: 10 kg isterninger, en flaske Smirnoff Raspberry Crush, en flaske Tonic Water og tranebærjuice.

April
Vi fejrer påsken med en konkurrence om et Gin Hass kit! En perfekt gul cocktail til højtiden. Præmien indeholder: 12 kg isterninger, en flaske Tanqueray Gin, en flaske Gin Hass® Mango Sirup og limesaft.
Maj
D. 14. maj fejrer vi mødrene! Derfor kan du vinde et kit til den perfekte Bailey til dig og din mor. Præmien indeholder: 10 kg isterninger og en flaske Bailey.
Juni
Det er tid til at fejre far! Til fars dag kan du derfor vinde det perfekte sæt til en Old Fashioned! Præmien indeholder: 12 kg isterninger, en flaske BULLETIT bourbon og en flaske Angostura.
Juli
Sommeren er her. Derfor kan du vinde Tanquerays premixed cocktails – lige til at tage med på stranden eller i haven! Præmien indeholder: 10 kg isterninger, fire flasker Sevilla Gin & Tonic og fire flasker London Dry Gin & Tonic.
August

Det gode vejr fortsætter, og det skal nydes med et komplet Pina Colada kit! Præmien indeholder: 12 kg isterninger, en flaske Captain Morgan White Rum, en flaske kokossirup, ananasjuice, limesaft, kaffefløde og shakerglas.

September
Kulde og blæst banker på døren! Hvad passer bedre til efteråret end et Dark ‘N’ Stormy kit? Præmien indeholder: 12 kg isterninger, en flaske Captain Morgan Dark Rum, to dåser ginger beer og limesaft.
Oktober

Til halloween hører sig en blodrød cocktail! Vind det fulde kit til en Rasprioska! Præmien indeholder: 12 kg knust is, en flaske Smirnoff Raspberry Crush, en flaske hindbærsirup, en flaske danskvand og en flaske sukkersirup.

November
November er indbegrebet af SORT. Denne måned kan du derfor vinde et kit til den kulsorte Black Martini. Præmien indeholder: 12 kg isterninger, en flaske Smirnoff Vodka, en flaske Blue Curaçao, en flaske hindbærlikør og shakerglas.
December

Det er tid til hyggelige stunder med familie og venner. Fejr julen med kittet til en rød og lækker Cherry Fizz! Præmien indeholder: 25 kg isterninger, en flaske kirsebærvin, en flaske danskvand og citronsaft.