Vælg en side

Is til nytårsaften

Skal nytårsfesten være fuld af iskolde cocktails? Sørg for kølige drinks til gæsterne og dig selv med is til nytårsaften!

Den sidste dag på året er allerede travl. Derfor leverer vi selvfølgelig isterninger og knust is lige til din hoveddør – så slipper du for endnu et gøremål med at hente selv. Vi kommer susende d. 31. december, så du har helt friske isterninger til 2023’s sidste fest.

Cylinder isterninger på bord

Isterninger

Knust is på sort bord

Knust is

Cube is på bord

Cube is

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

Garanti for 48 timers frisk is

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Vi dækker hele danmark

Badge - Levering

Levering inden for 6 timer

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

Is i forskellige former

Det sidstepå listen

Til nytårsaften må vi gerne gøre lidt ekstra ud af festen. Vi får tre velsmagende retter, pynter op med skinnende balloner og lyser himlen op med imponerende fyrværkeri. Men skal din fest være toppen af kransekagen? Så fuldend tjeklisten med isterninger til iskolde drinks!
Is pakke med isterninger og knust is til nytår

Pakke med isterninger og knust is til nytår

Få en skræddersyet pakke med isterninger og knust is til nytår! Ispakken indeholder alt til en god aften og kolde drinks: 

  • 25 kg isterninger
  • 2 x 12 kg knust is
  • Hvid isskovl

Du får det perfekte setup til årets store fest. Du kan servere kolde cocktails med isterningerne og sætte champagnen på køl i den knuste is.

Lige nu sparer du 10% på festpakken!

Servér iskolde cocktails

Nu hvor du allerede har gjort så meget ud af nytårsfesten, ville det være ærgerligt at glemme en lille, men vigtig detalje. Iskolde drinks! Det gør du nemmest med en stor mængde isterninger i hver servering!

Med isterninger gør du smagsoplevelsen 110% bedre, da temperaturen har overraskende stor betydning for cocktails’ grad af sødme, syre og styrke.

Hvad end du ønsker at servere den populære Gin Hass, den smagfulde Mojito eller bare et glas sodavand, så gør du kun oplevelsen endnu bedre, når du tilføjer en passende mængde isterninger eller knust is.

Isterninger og is til nytår
Levering af isterninger til nytår

Bestilling og levering af isterninger

Du bestemmer helt selv, hvor mange isterninger du skal have leveret – vi har alt fra 10 kg til 25 kg pr. tønde.

Vi ved, at du har travlt med steg i ovnen og guirlander, der skal hænges op. Derfor er vi så fleksible som muligt og starter hellere end gerne bilerne den sidste dag på året.

Skyd året i gang med den fuldendte fest, der både byder på godt selskab, lækker mad og tilpas kølige cocktails!

Information

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi ønsker at indsamle de termotønder, som du har modtaget dine isterninger i. Som en del af vores bæredygtige bestræbelser opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du ikke længere har brug for termotønden.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

Specifikationer

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

Sikkerhed
Her er vores anbefaling til placering af vores flamingotønder; For at undgå eventuel kondens anbefaler vi altid, at du stiller tønden på fliser eller på et underlag, der kan modstå vand. I nogle tilfælde kan tønden skabe lidt kondens og dermed efterlade lidt vand på gulvet. Ved at placere tønden på et egnet underlag kan du undgå potentielle skader og holde dit gulv rent og tørt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid glade for at hjælpe!

Priser for fragt

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet og kan garantere en levering inden for 6 timer.

Fragtprisen varierer efter postnumre. Du kan få leveret din is fra kun 95,- i store dele af landet, eksempelvis i Storkøbenhavn, Århus, trekantsområdet og Odense.

Vi leverer som udgangspunkt kun til brobundende øer.

Kontakt os meget gerne for specielle leveringer, så finder vi sammen en løsning!

Holdbarhed på isen

Gennemsnitligt holder isterningerne sig friske i ca. 2-3 dage alt efter klima. Isterningerne bliver altid leveret i en flamingotønde, der øger holdbarheden. Placer gerne tønden i skyggen udendørs.

Se en tabel over holdbarheden her.

Vores Garantier
Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør