Vælg en side

Is til nytårsaften

Skal nytårsfesten være fuld af iskolde cocktails? Sørg for kølige drinks til gæsterne og dig selv med is til nytårsaften!

Den sidste dag på året er allerede travl. Derfor leverer vi selvfølgelig isterninger og knust is lige til din hoveddør – så slipper du for endnu et gøremål med at hente selv. Vi kommer susende d. 31. december, så du har helt friske isterninger til 2021’s sidste fest.

Isterninger

Fra 79,-

Knust is

Fra 79,-

Cube is

Fra 79,-

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

GARANTI FOR 
TILFREDSHED

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

VI DÆKKER HELE
DANMARK

Køb isterninger og knust is med levering inden for 6 timer

LEVERING INDEN
FOR 6 TIMER

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

IS I FORSKELLIGE
FORMER

Det sidstepå listen

Til nytårsaften må vi gerne gøre lidt ekstra ud af festen. Vi får tre velsmagende retter, pynter op med skinnende balloner og lyser himlen op med imponerende fyrværkeri. Men skal din fest være toppen af kransekagen? Så fuldend tjeklisten med isterninger til iskolde drinks!
Is til nytår

Servér iskolde cocktails

Nu hvor du allerede har gjort så meget ud af nytårsfesten, ville det være ærgerligt at glemme en lille, men vigtig detalje. Iskolde drinks! Det gør du nemmest med en stor mængde isterninger i hver servering!

Med isterninger gør du smagsoplevelsen 110% bedre, da temperaturen har overraskende stor betydning for cocktails’ grad af sødme, syre og styrke.

Hvad end du ønsker at servere den populære Gin Hass, den smagfulde Mojito eller bare et glas sodavand, så gør du kun oplevelsen endnu bedre, når du tilføjer en passende mængde isterninger eller knust is.

Levering af isterninger til nytår

Bestilling og levering af isterninger

Du bestemmer helt selv, hvor mange isterninger du skal have leveret. Vi leverer alt fra 8 kg til 100 kg. Det er også helt op til dig, om vi skal komme en dag tidligere eller levere helt frisk is på selve nytårsaften.

Vi ved, at du har travlt med steg i ovnen og guirlander, der skal hænges op. Derfor er vi så fleksible som muligt og starter hellere end gerne bilerne den sidste dag på året.

Skyd året i gang med den fuldendte fest, der både byder på godt selskab, lækker mad og tilpas kølige cocktails!

Levering af isterninger til nytår
INFORMATION

Hvor længe holder isterningerne i en termotønde?

Gennemsnitlig holder isterningerne i ca. 2-3 dage alt efter klima, vi anbefaler derfor ikke man at man har dem stående længere. Vi leverer alle ugens dage, så bestil gerne isterningerne til levering så tæt på dit arrangement tidspunkt som muligt.

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi forsøger så vidt muligt at genbruge termotønderne. Hvorfor vi refunderer, 29 kr. i pant for både store og små termotønder, ved aflevering. Termotønderne skal dog være i pæn og genbrugelig stand.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

SPECIFIKATIONER

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

VORES GARANTIER

Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Levering til tiden eller gratis:

Vi leverer altid til tiden. Hvorfor der ved forsinkelse på mere end 45 minutter ydes ”til tiden eller gratis” garanti, som betyder at der ikke skal betales for varen.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

PRISER FOR FRAGT

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet inden for 6 timer. Vores fragtpriser er faste, så du bliver aldrig overrasket.

195 kroner for levering i København, Århus, Aalborg, Odense & Esbjerg.
495 kroner for levering i resten af landet (undtagelse af ikke brobundet øer).

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør