Vælg en side

Om Isklart

Man kan næsten gætte hvem vi er ud fra vores navn, Isklart.
Vi er Danmarks store og billige udbyder af alle former for isteringer, leveret direkte til din private fest eller dit firmaarragenemts hoveddør.

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

Garanti for Tilfredshed

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Vi dækker hele danmark

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Levering inden for 6 timer

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

Is i forskellige former

 Om Isklart og vores produkter

Uanset om du skal holde en stor eller lille fest, så er is en nødvendighed. Vi har online salg og levering af isterninger og knust is, og du kan læse mere om Isklart her på siden. Isterninger og knust is holder dine drinks kolde og fuldender oplevelsen – en drink med isterninger eller knust is smager bedre og ser ikke mindst flottere ud.

Isklart er en del af koncernen Nordic Liquid Group

En stor koncern

Isklart sørger for at du nemt, hurtigt og billigt kan få isterninger og knust is leveret direkte til døren. Isklart er en del af koncernen, Nordic Liquid Group, som også står bag ZubarDubar og Lej en Bartender, som har mere end 13 års erfaring med branchen. Vi er i dag en af landets førende inden for cocktailcatering og ved lige præcis, hvad der skal til for at sikre dig og dine gæster den bedste oplevelse. Desuden er vores spanske afdeling, IceMallorca, ligeledes førende på Mallorca.

Vi er stolte af at levere catering, barservice og produkter inden for is, til alt fra landets største supermarkedskæder, festivaler, til store og små events eller cocktailfester.

Info om Isklart, vi leverer isterninger i høj kvalitet

Vores produkter

Råvarer af høj kvalitet, god service og fokus på hygiejne har gennem årene sikret os tilfredse kunder. Is er ikke ‘bare’ is. Der findes adskillige måder at producere isterninger og knust is på.

Vi producerer selv vores is med nogle af markedets bedste ismaskiner. Produktionen foregår naturligvis i Danmark, under kontrollerede, miljørigtige og professionelle forhold, så vi er sikre på, at du får det bedste produkt.

Info om Isklart, vi leverer isterninger i høj kvalitet

Hvad siger vores kunder?

Vi går meget op i høj service og gode produkter. Læs her om vores kunder er enige, og hvad de siger om os.

Holdet bag Isklart

Isklart er fuld af dygtige medarbejdere, som alle sørger for at Isklart er den bedste udbyder på markedet. De sørger for, at servicen er helt i top, kvaliteten på isterningerne er den bedste, og at din levering kommer inden for 6 timer til din dør.

Læs mere om vores medarbejdere her:

Nikolaj Krøll Madsen

Indehaver

Nikolaj er indehaver af koncernen og beskæftiger sig med salg og produktudvikling. Nikolaj har baggrund inden for medieverdenen, men har de seneste 10 år beskæftiget sig med restaurations- og cateringbranchen.

Hektor Smedegaard

Uddannelsechef

Hektor er selskabets uddannelseansvarlig. Han har stor erhvervserfaring fra bl.a. Oblix i London og Balthazar på Hotel D’Angleterre, samt arbejdet sammen med flere verdensmestre gennem tiden inden for flair og mixology. Hektor har arbejdet med uddannelse af bartendere i Danmark, England, Grækenland, Spanien og USA, samt undervist på TV’2 godmorgen Danmark.

Annette Krøll Madsen

Administrerende Direktør

Annette er ansvarlig for koncernen, økonomi, samt daglig leder af vores nordiske lager i Middelfart. Annette har en mangeårig erfaring fra fødevarebranchen som logistik- og indkøbschef.

Kim Hass

Ansvarlig for produktudvikling

Kim Hass er en af verdens bedste bartendere. Han har de seneste 8 år stået bag succesen Gin Hass, der har taget det europæiske marked med storm. Kim Hass er ansvarlig for produkt- og konceptudvikling i koncernen.

Martin Skjærup Nielsen

Markedsføringschef

Med mange år under uddannelse i faget, står Martin for al markedsføringen her i firmaet. Han står blandt andet for at fremme alle vores idéer, vores produkter og vores service.

Ana-Maria Apostoaiei

Multimediedesigner

Ana er vores multiemediedesigner. Hun har, så længe hun kan huske, bevæget sig i den digitale verden. Med Anas evner sikrer vi os, at vores hjemmesider hele tiden er oppe at køre, og fungerer som den skal.

Mikkel Rasmussen

Salgs -& kundeansvarlig

Mikkel er vores salgs og kundeansvarlig. Mikkel har siden han var 14 år, arbejdet i restaurationsbranchen og arbejdet med andre mennesker, og har en lidenskab indenfor kundefaget. Der er ingen tvivl om, at når du får fat i Mikkel, så går han langt for at udvise en helt og igennem god kundeservice.

Erling Andreasen

Lager -& Logistikansvarlig

Erling er vores lager og logistik ansvarlig. Med mange års erfaring indenfor transport og lager branchen, sørger Erling for, alle kundeordrer bliver pakket og leveret i god behold.

Martin Krøll Madsen

Lager- & logistikmedarbejder

Martin Krøll Madsen er på selskabets lager. Han er i hverdagen med til at pakke kundeordre og med til at sikre høj kvalitet på alle leverancer. Ydermere er han ansvarlig for selskabets opskriftsdatabase.