Bestil hele døgnet online eller på telefon 71 74 99 33
Vi garanterer levering inden for 6 timer i hele landet!

Om Isklart

Uanset om du skal holde en stor eller lille fest, så er is en nødvendighed. Vi har online salg og levering af isterninger og knust is, og du kan læse mere om Isklart her på siden. Isterninger og knust is holder dine drinks kolde og fuldender oplevelsen – en drink med isterninger eller knust is smager bedre og ser ikke mindst flottere ud.

Isklart sørger for at du nemt, hurtigt og billigt kan få isterninger og knust is leveret direkte til døren. Isklart er en del af ZubarDubar og Lej en Bartender, som har mere end 12 års erfaring med branchen. Vi er i dag en af landets førende inden for cocktailcatering og ved lige præcis, hvad der skal til for at sikre dig og dine gæster den bedste oplevelse.

Vi er stolte af at levere catering, barservice og produkter inden for is, til alt fra landets største supermarkedskæder, festivaler, til store og små events eller cocktailfester.

 

Om Isklart og vores produkter

Råvarer af høj kvalitet, god service og fokus på hygiejne har gennem årene sikret os tilfredse kunder. Is er ikke ‘bare’ is. Der findes adskillige måder at producere isterninger og knust is på.

Vi producerer selv vores is med nogle af markedets bedste ismaskiner. Produktionen foregår naturligvis i Danmark, under kontrollerede, miljørigtige og professionelle forhold, så vi er sikre på, at du får det bedste produkt.

Holdet bag Isklart.dk

Nikolaj Krøll Madsen

CEO

Nikolaj er selskabets administerende direktør. Nikolaj har baggrund inden for medieverdenen, men har de seneste 10 år beskæftiget sig med restaurations- og cateringbranchen.

Hektor Smedegaard

Uddannelse - og salgsansvarlig

Hektor er selskabets uddannelse- og salgsansvarlige. Han har stor erhvervserfaring fra bl.a. Oblix i London og Balthazar på Hotel D’Angleterre, samt arbejdet sammen med flere verdensmestre gennem tiden inden for flair og mixology. Hektor har arbejdet med uddannelse af bartendere i Danmark, England, Grækenland, Spanien og USA, samt undervist på TV’2 godmorgen Danmark.

Annette Krøll Madsen

Økonomi- & logistikchef

Annette er ansvarlig for økonomi og logistik, samt daglig leder af vores nordiske lager i Middelfart. Annette har en mangeårig erfaring fra fødevarebranchen som logistik- og indkøbschef.

Fie Lykke Jørgensen

Controller

Fie er ansvarlig for personale, koordinering, drift og afvikling. Fie har flere års erfaring inden for butiks- og rejsebranchen som destinationsansvarlig.

Martin Krøll Madsen

Lager- & logistikmedarbejder

Martin Krøll Madsen er på selskabets lager. Han er i hverdagen ansvarlig for pakning af kundeordrer og med til at sikre høj kvalitet på alle leverancer. Ydermere er han ansvarlig for selskabets opskriftsdatabase.

Anders Lundbak

SoMe Manager og Projektleder

Anders er fra 2020 SoMe-ansvarlig og projektleder i vores team. Anders har adskillige års erfaring med ledelse og marketing på flere restaurationer i Syd- og Sønderjylland.

John Mejlgren

Salgschef

John Mejlgren er uddannet Master-Coach, Stress-coach, NLP-Master og er en erfaren og ofte benyttet salgs- og erhvervscoach i Danmark. John er ansvarlig for vores salgspersonale i hele Europa.

En del af

Lej en Bartender - Om isklart og hvem vi er en del af