Vælg en side
Isklart divider, top

Om Isklart

Man kan næsten gætte hvem vi er ud fra vores navn, Isklart.
Vi er Danmarks store og billige udbyder af alle former for isteringer, leveret direkte til din private fest eller dit firmaarragenemts hoveddør.

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

Garanti for 48 timers frisk is

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Vi dækker hele danmark

Badge - Levering

Levering inden for 6 timer

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

Is i forskellige former

 Om Isklart og vores produkter

Uanset om du skal holde en stor eller lille fest, så er is en nødvendighed. Vi har online salg og levering af isterninger og knust is, og du kan læse mere om Isklart her på siden. Isterninger og knust is holder dine drinks kolde og fuldender oplevelsen – en drink med isterninger eller knust is smager bedre og ser ikke mindst flottere ud.

Isklart - En del af BarConcept

En stor koncern

Isklart sørger for at du nemt, hurtigt og billigt kan få isterninger og knust is leveret direkte til døren.

Vi har en del samarbejdspartnere, blandt inden for barcatering hvor man kan leje barløsninger såsom ZubarDubar og Lej en Bartender. Disse finder du også på Mallorca og i Tyskland, hvor vi tilbyder mobile bar løsninger, særligt i Hamborg, Lübeck, Bremen og Kiel.

I dag er vi en af landets førende inden for cocktailcatering og ved lige præcis, hvad der skal til for at sikre dig og dine gæster den bedste oplevelse. Desuden er vores spanske afdeling, IceMallorca, førende på Mallorca.

Vi er stolte af at levere catering, barservice og produkter inden for is, til alt fra landets største supermarkedskæder, festivaler, til store og små events eller cocktailfester.

Info om Isklart, vi leverer isterninger i høj kvalitet

Vores produkter

Råvarer af høj kvalitet, god service og fokus på hygiejne har gennem årene sikret os tilfredse kunder. Is er ikke ‘bare’ is. Der findes adskillige måder at producere isterninger og knust is på.

Vi producerer selv vores is med nogle af markedets bedste ismaskiner. Produktionen foregår naturligvis i Danmark, under kontrollerede, miljørigtige og professionelle forhold, så vi er sikre på, at du får det bedste produkt.

Info om Isklart, vi leverer isterninger i høj kvalitet

Hvad siger vores kunder?

Vi går meget op i høj service og gode produkter. Derfor stræber vi hver dag efter at tilbyde den mest fleskible levering og det bedste niveau af kommunikation med dig.

Se et uddrag af vores seneste anmeldelser herunder:

Trustpilot

Trustpilot score: 4,9

Isklart - 5 stjerner på Trustpilot

Læs mere om, hvad vores kunder synes om os her.

"Fik 50 kg isterninger til havefest. Jeg afhentede selv i Middelfart og alt var klart og som ..."
Allan L. Winther

22. juli 2023

"Isklart er uden tvivl den bedste producent af isterninger. Isen er af høj kvalitet og hurtig levering ..."
Emilie Bisbo Bøgh

26. maj 2023

"Isklart leverede isen til tiden. Det var af god kvalitet. Dagen efter, var det is der var tilbage stadig ..."
Frederik

06. maj 2023

"Levering til tiden og isen var perfekt! Vi fik Isen leveret torsdag som vi skulle bruge den lørdag."
Charlotte

22. april 2023

Holdet bag Isklart

Isklart er fuld af dygtige medarbejdere, som alle sørger for at Isklart er den bedste udbyder på markedet. De sørger for, at servicen er helt i top, kvaliteten på isterningerne er den bedste, og at din levering kommer inden for 6 timer til din dør.

Læs mere om vores medarbejdere her:

Administration

Mogens Madsen

CEO

Mogens er ansvarlig for koncernen, økonomi, samt daglig leder af vores nordiske lager i Middelfart. Mogens har en mangeårig erfaring fra produktion og ledelse.

Salg & kundeservice

Maria Høirup Christiansen

Sales Director

Maria skræddersyr og udarbejder de bedste tilbud til vores kunder. Hun sørger også for, at salgsafdelingen altid yder den bedste kundeservice og forbedrer kommunikationen.

Emilie Bisbo Bøgh

Sales Manager

Måske har du allerede været så heldig at snakke med Emilie? Hun sidder altid klar på telefon og mail for at imødekomme kundens ønsker. Ud fra dette udarbejder hun et relevant tilbud til netop dit event.

Frederik Hyre

Salgsmedarbejder

Frederik er altid klar på et opkald eller en besked. På baggrund af dine ønsker, sammensætter han en løsning og tilbud, der passer perfekt til dit event.

Lager & Logistik

Annette Krøll Madsen

Lagermedarbejder

Annette holder overblikket på lageret og sørger for, at intet mangler og står snorlige. Hver uge assisterer hun chaufførerne, så bilerne altid har de rigtige varer pakket.

Martin Krøll Madsen

Logistikkonsulent

Martin er selskabets logistikkonsulent. Han er i hverdagen med til at pakke kundeordre og med til at sikre høj kvalitet på alle leverancer. Ydermere er han ansvarlig for selskabets opskriftsdatabase.

Marketing & Product Development

Martin Skjærup Nielsen

Marketing Manager

Med mange år under uddannelse i faget, står Martin for al markedsføringen her i firmaet. Han står blandt andet for at fremme alle vores idéer, vores produkter og vores service.

Hektor Smedegaard

Head of Education

Hektor er selskabets uddannelsesansvarlige. Han har stor erhvervserfaring fra bl.a. Oblix i London og Balthazar på Hotel D’Angleterre, samt arbejdet sammen med flere verdensmestre gennem tiden inden for flair og mixology. Hektor har arbejdet med uddannelse af bartendere i Danmark, England, Grækenland, Spanien og USA, samt undervist på TV’2 go’morgen Danmark.

Kim Hass

Produktudvikler

Kim Hass er en af verdens bedste bartendere. Han har det seneste årti stået bag succesen Gin Hass, der har taget det europæiske marked med storm. Kim Hass er ansvarlig for produkt- og konceptudvikling i koncernen.