Vælg en side

Ispakker

Har du brug for flere slags isterninger til dit event? Vores ispakker indeholder forskellige isterninger og varierer i mængde. Perfekt til dig, der serverer både cocktails, sodavand og kolde flasker!
Ispakke med 10 kg isterninger og 10 kg knust is

1 x 10 kg. isterninger + 1 x 10kg. knust is

295,00 kr.
Ex. moms 236,00 kr.

Is pakke til fest med isterninger og knust is

1 x 25 kg. isterninger +2 x 12kg. knust is + hvid isskovl

765,00 kr.
Ex. moms 612,00 kr.

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

Garanti for Tilfredshed

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Vi dækker hele danmark

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Levering inden for 6 timer

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

Is i forskellige former

Is pakker med isterninger og knust is

Perfekt til festen

Ispakker er oplagt til dig, der holder en mindre eller stor fest! Blandingen af isterninger og knust is giver dig nemlig et væld af muligheder til drikkevarer.

Med de forskellige typer is kan du både mixe lækre cocktails eller servere en iskold cola. Ispakker kommer altid i flamingobokse, så du kan placere isterninger på bordet til høflig selvbetjening.

Du kan nemt regne ud hvor mange isterninger, du skal bruge til din fest! Prøv beregneren her, og få et præcist svar baseret på antal gæster og festens varighed.

Pakker med klare isterninger

Frisk is i minimum 48 timer

Dine ispakker kommer altid i flamingobokse. Det betyder, at du har frisk is i minimum 48 timer, efter du har modtaget isterningerne.

På den måde kan du bestille dine isterninger i god tid, uden de ender som vand i boksen. Du slipper også for en overfyldt fryser!

Du kan sagtens opbevare isterninger og knust is i de medfølgende flamingobokse. Vi anbefaler, at du placerer dem et køligt sted i skygge. Det er bedst for isterningernes holdbarhed.

Pakker med klare isterninger
Is pakker med knust is og isterninger til fest

Leveret til dørtrinet

Du skal ikke bøvle med at hente og slæbe. Du får dine ispakker leveret lige til døren, så det passer med gæsternes ankomst.

Vi leverer i hele Danmark inden for kun 6 timer. Du kan derfor altid kontakte os, hvis det haster med de kolde drinks! Det er selvfølgelig også muligt at bestille dine ispakker til længere ude fremtiden.

Du skal blot fortælle os hvor og hvornår, vi skal levere isterningerne!

Information

Hvor længe holder isterningerne i en termotønde?

Gennemsnitlig holder isterningerne i ca. 2-3 dage alt efter klima, vi anbefaler derfor ikke man at man har dem stående længere. Vi leverer alle ugens dage, så bestil gerne isterningerne til levering så tæt på dit arrangement tidspunkt som muligt.

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi forsøger så vidt muligt at genbruge termotønderne. Hvorfor vi refunderer, 29 kr. i pant for både store og små termotønder, ved aflevering. Termotønderne skal dog være i pæn og genbrugelig stand.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

Specifikationer

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

Priser for fragt

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet inden for 6 timer.

Du kan få leveret din is til kun 195,- i bl.a. byerne København, Århus, Kolding & Odense. Fragtprisen varierer i resten af landet efter postnumre. Vi leverer som udgangspunkt kun til brobunde øer.

Kontakt os gerne for specielle leveringer.

Vores Garantier
Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør