Vælg en side

Isterninger

Med isterninger fra Isklart er det tid til at læne sig tilbage og nyde en af årets mange fornøjelser.
Perfekt når du står for at arrangere, holde fest eller mangler en kølig forfriskning.

10 kg. isterninger i boks

10 kg. isterninger i boks

195,00 kr.

Ex. moms 156,00 kr.


12 kg. isterninger i termotønde

12 kg. isterninger i tønde

225,00 kr.

Ex. moms 180,00 kr.


25 kg. isterninger i termotønde

25 kg. isterninger i tønde

295,00 kr.

Ex. moms 236,00 kr.


køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

Garanti for 48 timers frisk is

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Vi dækker hele danmark

Badge - Levering

Levering inden for 6 timer

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

Is i forskellige former

Få kolde drinks med isterninger fra Isklart

Varm drink, nej tak!

En af de vigtigste detaljer at have på plads, når man skal holde fest, er, at der er styr på alle drikkevarerne. Drikkevarer skal nemlig serveres kolde og med masser af isterninger.

Kunne du forestille dig at servere en Gin & Tonic, Rom & Cola, Dark ’N’ Stormy eller Old Fashioned uden is? Det ville være det samme at servere en varm øl til fyraften. Den vil med sikkerhed ikke falde i god jord.

Isterninger er nødvendige til en drink. Det hænger uløseligt sammen som kop og kande.

Derfor er det vigtigt at have rigeligt med isterninger, så festen ikke dør ud sammen med humøret. Køb isterninger online hos Isklart og få isen leveret indenfor 6 timer!

Vi gør det nemt

Hos Isklart leverer vi is direkte til din dør. Vi står til rådighed, så du slipper for at panik-købe isterninger ude i byen til overpris og fragte dem til din fest i de sidste timer, inden alt andet helst skulle stå snorelige.

Isklart er for alle, der kan se idéen i at få glade gæster med flotte og kølige drikkevarer. Vi arbejder alle døgnets timer alle ugens dage. Vores koncept bunder i, at vi ønsker at give dig en god fest helt uden bekymringer.

I vores sortiment finder du isterninger i termotønder i forskellige mængder. Alt efter hvor meget du har brug for, så har vi den mest fordelagtige pris til dig.

Vi har erfaret og undersøgt at cylinderformede isterninger hurtigere køler dine drinks eller cocktails. Så på en varm sommerdag er denne type isterninger det perfekte valg!

Se derudover nærmere på vores sortiment og opdag vores udvalg af knust is og cube is her på hjemmesiden. Husk også at vi her på siden sælger tilbehør til festen lige fra en isskovl, champagnebowle og isspand.

Køb billige isterninger hos Isklart
Termotønder til isterninger og knust is

Isolerede termotønder

Ved at købe isterninger i termotønder sikrer du dig, at isen holder uden problemer i minimum 48 timer.

Termotønderne er fremstillet af flamingo, der sikrer en solid isolering. De holder temperaturen på frysepunktet, så isterningerne er helt friske, når du har brug for dem.

Vi anbefaler, at du placerer termotønderne udendørs i skyggen. På den måde forlænger du den kølige temperatur i boksen. Derudover er det en god idé at placere termotønden på et underlag, der kan tåle en smule fugt. Termotønden kan nemlig skabe en smule kondens.

Du får ALTID isterninger og knust is leveret i vores populære termotønder! En kæmpe bonus, når du ønsker at opbevarer isen i flere timer.

Information

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi ønsker at indsamle de termotønder, som du har modtaget dine isterninger i. Som en del af vores bæredygtige bestræbelser opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du ikke længere har brug for termotønden.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

Specifikationer

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

Sikkerhed
Her er vores anbefaling til placering af vores flamingotønder; For at undgå eventuel kondens anbefaler vi altid, at du stiller tønden på fliser eller på et underlag, der kan modstå vand. I nogle tilfælde kan tønden skabe lidt kondens og dermed efterlade lidt vand på gulvet. Ved at placere tønden på et egnet underlag kan du undgå potentielle skader og holde dit gulv rent og tørt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid glade for at hjælpe!

Priser for fragt

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet og kan garantere en levering inden for 6 timer.

Fragtprisen varierer efter postnumre. Du kan få leveret din is fra kun 95,- i store dele af landet, eksempelvis i Storkøbenhavn, Århus, trekantsområdet og Odense.

Vi leverer som udgangspunkt kun til brobundende øer.

Kontakt os meget gerne for specielle leveringer, så finder vi sammen en løsning!

Holdbarhed på isen

Gennemsnitligt holder isterningerne sig friske i ca. 2-3 dage alt efter klima. Isterningerne bliver altid leveret i en flamingotønde, der øger holdbarheden. Placer gerne tønden i skyggen udendørs.

Se en tabel over holdbarheden her.

Vores Garantier
Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør