Bestil hele døgnet online eller på telefon 71 74 99 33
Vi garanterer levering inden for 6 timer i hele landet!

Cube Is

Cube is er en klassiker med et strejf af still og elegance. Vores cube isterninger er det perfekte til et hvert arrangement.
Udvalget kommer i flere størrelser så du altid kan regne med is nok til at tilfredsstille arrangementet.

DKK 79,00

( ex. moms DKK 63,20 )

8 KG. Cube is i pose


DKK 205,00

( ex. moms DKK 164,00 )

10 KG. Cube is i boks


DKK 245,00

( ex. moms DKK 196,00 )

12 KG. CUBE IS I TØNDE


DKK 295,00

( ex. moms DKK 236,00 )

25 KG. CUBE IS I TØNDE


Kolde forfriskninger venter!

Hvorfor stresse med den vigtigste detajle, i kampen mod varmen? Lad os tage den vægt fra din skulder, så du kan nyde aftenen med gæster, familie eller hvem det end kunne være.

Utallig drinks er og bliver ikke det samme uden den rigtige is som tilbehør. Så til den perfektionistiske der skal have sin Gin Hass, White Russian, Isbjørn eller Americano som den oprindeligt serveres, er cube isterninger din løsning. 

Hvis det nu ikke er det der helt passer til dine gæster, fest eller drinks. Så tilbyder vi flere løsninger på vores hjemmeside, såsom hele cylinder isterninger og knust is. Hvis det nu skulle være fantasien spiller for vildt, kan du altid kontakte os.  

 

En klassiker

En klassiker? Ja! Gennem tiden er isterninger kendt som firkantede (det ligger også i navnet). Hvorfor ikke nyde drinken med de klareste firkantede isterninger. 

Vi lader dig tage kontrollen over hvilken mængde du vil have. Så leveres isen direkte til døren, på under 6 timer. Dertil har du altid valget mellem vores forskellige størrelser af termobeholdere, helt ned til 10 kg og op til 25 kg i ønskede mængde. 

Ingen begrænsninger, uden at skulle bruge en formue og til konkurrencedygtige priser. Kun her på Isklart.dk.

 

 

PRISER FOR FRAGT

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet inden for 6 timer. Vores fragtpriser er faste, så du bliver aldrig overrasket.

195 kroner for levering i København, Århus, Aalborg, Odense & Esbjerg.
495 kroner for levering i resten af landet (undtagelse af ikke brobundet øer).

VORES GARANTIER

Prisgaranti
Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Levering til tiden eller gratis
Vi leverer altid til tiden. Hvorfor der ved forsinkelse på mere end 45 minutter ydes ”til tiden eller gratis” garanti, som betyder at der ikke skal betales for varen.

Tilfredshedsgaranti
Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor længe holder isterningerne i en termotønde/boks?
Gennemsnitlig holder isterningerne i ca. 2-3 dage alt efter klima, vi anbefaler derfor ikke man at man har dem stående længere. Vi leverer alle ugens dage, så bestil gerne isterningerne til levering så tæt på dit arrangement tidspunkt som muligt.

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?
Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden/boksen?
Vi forsøger så vidt muligt at genbruge termotønderne. Hvorfor vi refunderer, 29 kr. i pant for både store, mellem og lille termobeholder, ved aflevering. Beholderne skal dog være i pæn og genbrugelig stand.

SPECIFIKATIONER

Lille pose
Vægt: ca. 8 kg.
Indhold: ca. 8 kg.

Lille boks
Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: 10 kg.

Lille tønde
Diameter: 420 mm
Isolering: 30 mm
Højde: 355 mm
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kilo

Stor tønde
Diameter: 420 mm
Isolering: 40 mm
Højde: 625 mm
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.