Vælg en side

Is til private

Hos Isklart tilbyder vi isterninger og knust is til private. Så behøver du ikke stå med alt besværet selv når der skal afholdes fester og arrangementer. Vi står klar med en løsning der skaber den kølighed festen skal bruge. Bestil is ved os, så leverer vi det til døren.

Cylinder isterninger på bord

Isterninger

Knust is på sort bord

Knust is

Cube is på bord

Cube is

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

Garanti for 48 timers frisk is

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Vi dækker hele danmark

Badge - Levering

Levering inden for 6 timer

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

Is i forskellige former

Isterninger eller knust is?

Flere og flere vælger at få leveret isterninger og knust is til deres private arrangement, og det forstår vi godt! Drop besværet med små isterningebakker og isterningeposer i fryseren.

Køb isterninger til privat og erhverv hos Isklart

Isterninger og is til private.

Spar besværet og køb isterninger, der er klar til brug hos Isklart. Vores isterninger er perfekte til både drinks, cocktails og nedkøling af drikkevarer som champagne, øl og vin på flasker.

Du kan også bruge vores isterninger til at nedkøle mad eller andre produkter, der har brug for det. Vores isterninger produceres med høje standarder og af markedets bedste maskiner fra Scotsman.

Er du på udkig efter en barløsning til din fest, så kan vi anbefale ZubarDubars løsninger: Lej en bar eller lej en bartender.

Knust is til private.

Gider du ikke stå med besværet, så køb knust is hos Isklart. Knust is anvendes i mange klassiske cocktails, blendede drinks og longdrinks, som eksempelvis Mojito, Bramble, White Russian eller Strawberry Daiquiri, der kræver masser af knust is.

Knust is er også formidabelt til at nedkøle eksempelvis dåser og mindre flasker. Den knuste is lægger sig tættere rundt om dåserne og små flasker end de store isterninger. Vi anbefaler også knust is til din blender, da det ikke slider lige så hårdt på den som isterninger.

Vores knuste is er produceret med høj hygiejne og af de bedste maskiner på markedet fra Scotsman.

Vi leverer knust is på Fyn, Sjælland og Jylland!

Køb knust is til privat og erhverv hos Isklart

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør