Vælg en side

Is til erhverv

Hos isklart sælger vi isterninger og knust is til erhverv. Så har virksomheder også muligheden for en kølig forfriskning. Vi står altid klar til at levere en løsning til din firmafest, arrangement, julefrokost, mv. Læs mere om vores is til erhverv her på siden, eller ring til os på +45 71 74 99 33. Alternativt er vores live chat altid åben på facebook.

Isterninger

Fra 79,-

Knust is

Fra 79,-

Cube is

Fra 79,-

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

GARANTI FOR 
TILFREDSHED

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

VI DÆKKER HELE
DANMARK

Køb isterninger og knust is med levering inden for 6 timer

LEVERING INDEN
FOR 6 TIMER

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

IS I FORSKELLIGE
FORMER

Isterninger eller knust is?

Hvad er en firmafest uden kolde drinks og cocktails? 

Køb isterninger til privat og erhverv hos Isklart

Isterninger og is til erhverv.

Er du en virksomhed og mangler isterninger, enten nu eller til et kommende event, så er Isklart klar til at hjælpe. Vi leverer isterninger til døren, døgnet rundt og altid inden for seks timer.

Isterninger er nødvendigt til både cocktails, drinks, samt nedkøling af drikkevarer, dette kunne være champagne, vin, øl, sodavand og kildevand på flaske. Mange erhvervskunder benytter også vores isterninger til nedkøling af madvarer.

Isterninger fra Isklart produceres i Danmark og af markedets bedste maskiner fra Scotsman. Vores produktion af isterninger lever op til de højeste standarder inden for fødevarekontrol.

Køb knust is til privat og erhverv hos Isklart

Knust Is til erhverv.

Mange erhvervskunder vælger knust is fra Isklart. Ved både store- og små arrangementer kræves der ofte knust is. Slip for besværet med selv at skulle knuse is forud eller under et arrangement. I klassiske cocktails såsom Mojito, White Russain, Bramble mv. anvendes der knust is.

Ydermere anbefaler vi at benytte knust is i blendende cocktails såsom Strawberry Daiquiri, da det slider mindre på blenderen. Nedkøling af dåser og flasker er også mere effektivt med knust is, da den knuste is pakker sig mere kompakt end isterninger.

Vi producerer vores knuste is i Danmark og med vores høje krav til maskiner, egenkontrol og hygiejne, leverer vi et af markedets bedste produkter inden for knust is. Producenten Scotsman leverer og servicerer vores ismaskiner året rundt.

Køb knust is til privat og erhverv hos Isklart

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør

Mangler du en skræddersyet aftale?

Vi forstår godt at nogle gange, skal der bruges noget som ikke specifikt står på vores hjemmeside. Derfor skal man altid have muligheden for at lave en skræddersyet aftale med os.

Så kan jeres ideer lade kunne fantasien stoppe.