Bestil hele døgnet online eller på telefon 71 74 99 33
Vi garanterer levering inden for 6 timer i hele landet!

Tilbehør til festen giver et professionelt touch

Isterninger eller knust is fra Isklart, kan virkelig pifte festen op, med rigelig is der holdes køligt i flere dage. Tilbehør til festen er bare prikken over i’et. Festen får et professionelt touch, når der ikke bare er styr på isen, men også på tilbehør så det kan håndteres med klasse.

Selvom at vores tønder er smarte og utroligt effektive i at holde isen frossen, kan vi godt pifte præsentationen lidt op. Med vores bowle, champagnekølere og isspande kan isen anvendes til at nedkøle dine flasker, eller til at præsentere isen i en stil der passer til netop din fest.

Vi sælger bowle i metal, sort plast og i klar poly. Vores isspand og champangekøler kan købes i stilrent metal.

 Vores bowle og kølere kan anvendes til at nedkøle alt lige fra vin og champagne til øl og ciders. For findes der noget værre end en lunken øl?

 Se vores udvalg af tilbehør til festen foroven, og find det tilbehør du har brug for.

Høj kvalitet af tilbehør til festen

Vores koncept handler om at lægge alle bekymringerne på hylden og nyde en aften i selskab med dine venner, familie eller hvem det end måtte være. Det sørger vi for med is i høj kvalitet. Det kan være træls ikke at kunne få ordentligt fat i isen, eller hvis isen glider og du kun får enkelte terninger med op af tønden.

Hos Isklart.dk har vi altid konkurrencedygtige priser. Vi matcher derfor altid markedets priser, også på vores tilbehør til festen! Skulle du mod forventning finde produktet billigere et andet sted, vil vi ikke kun matche prisen, men give dig 5% rabat på hele ordren!

Vi leverer direkte til din dør, og vi opererer i hele landet. Og har du ikke lyst til selv at bestille, er vi blot et telefonopkald væk. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive på vores Facebook side, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Køb tilbehør til festen online hos Isklart. Så sikre du dig at isen kan håndteres med maner!

PRISER FOR FRAGT

Isklart leverer itilbehør og is i hele landet inden for 6 timer. Vores fragtpriser er faste, så du bliver aldrig overrasket.

195 kroner for levering i København, Århus, Aalborg, Odense & Esbjerg.
495 kroner for levering i resten af landet (undtagelse af ikke brobundet øer).

VORES GARANTIER

Prisgaranti
Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Levering til tiden eller gratis
Vi leverer altid til tiden. Hvorfor der ved forsinkelse på mere end 45 minutter ydes ”til tiden eller gratis” garanti, som betyder at der ikke skal betales for varen.

Tilfredshedsgaranti
Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.