Vælg en side

Tilbehør til festen

Vi sælger ikke kun isterninger og knust is til et hvert arrangement, men også tilbehør til festen. Hos Isklart kan du købe alt det tilbehør til festen, du har brug for, både som privat og erhverv.

Stil isterningerne pænt frem med tilbehør til festen

Tilbehør til festen giver et professionelt touch!

Isterninger eller knust is fra Isklart, kan virkelig pifte festen op, med rigelig is der holdes køligt i flere dage. Tilbehør til festen er bare prikken over i’et. Festen får et professionelt touch, når der ikke bare er styr på isen, men også på tilbehør så det kan håndteres med klasse.

Selvom at vores tønder er smarte og utroligt effektive i at holde isen frossen, kan vi godt pifte præsentationen lidt op. Med vores bowle, champagnekølere og isspande kan isen anvendes til at nedkøle dine flasker, eller til at præsentere isen i en stil der passer til netop din fest.

Vi sælger bowle i metalsort plast og i klar poly. Vores isspand og champangekøler kan købes i stilrent metal.

Vores bowle og kølere kan anvendes til at nedkøle alt lige fra vin og champagne til øl og ciders. For findes der noget værre end en lunken øl?

Se vores udvalg af tilbehør til festen foroven, og find det tilbehør du har brug for.

Isklart leverer produkter i høj kvalitet

Høj kvalitet af tilbehør til festen!

Vores koncept handler om at lægge alle bekymringerne på hylden og nyde en aften i selskab med dine venner, familie eller hvem det end måtte være. Det sørger vi for med is i høj kvalitet. Det kan være træls ikke at kunne få ordentligt fat i isen, eller hvis isen glider og du kun får enkelte terninger med op af tønden.

Hos Isklart.dk har vi altid konkurrencedygtige priser. Vi matcher derfor altid markedets priser, også på vores tilbehør til festen! Skulle du mod forventning finde produktet billigere et andet sted, vil vi ikke kun matche prisen, men give dig 5% rabat på hele ordren!

Vi leverer direkte til din dør, og vi opererer i hele landet. Og har du ikke lyst til selv at bestille, er vi blot et telefonopkald væk. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive på vores Facebook side, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Køb tilbehør til festen online hos Isklart. Så sikre du dig at isen kan håndteres med maner!

Isklart leverer produkter i høj kvalitet
Priser for fragt

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet inden for 6 timer.

Du kan få leveret din is til kun 195,- i bl.a. byerne København, Århus, Kolding & Odense. Fragtprisen varierer i resten af landet efter postnumre. Vi leverer som udgangspunkt kun til brobunde øer.

Kontakt os gerne for specielle leveringer.

Vores garantier

Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.