Vælg en side

Prisgaranti på isterninger og knust is

Vi vil være landets billigste leverandør af is og beholde titlen. Ikke nok med det så vil vi sikre at din oplevelse med os og vores service, er tiptop. Derfor har vi prisgaranti på isterninger og knust is, ud over vores tilfredshedsgaranti og garanti for levering inden for 6 timer.

Prisgaranti på isterninger og knust is hos Isklart.

Prisgaranti på isterninger og knust isPrisgaranti

Vi har landets billigste priser. Finder du en anden leverandør der er billigere end os, giver vi samme pris, minus yderligere 5% i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt, så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement. Prisgaranti på isterninger og knust is sikrer dig den billigste priser

Tilfredshedsgaranti

Garanti for tilfredshed

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed, får du naturligvis pengene retur.

Støt velgørendhed selv med prisgaranti på isterninger og knust is

Vi støtter rent drikkevand

Vores støtteprogram donorer hvert år mange tusinde kroner til projekter med rent drikkevand i udsatte områder. Vi donorer 25 øre pr solgte kilo is. Du kan altid følge med i støtteprogrammet på vores hjemmeside og læse om, hvilke projekter vi donorer penge til. Støt velgørenhed, selv med de laveste priser pga. vores prisgaranti på isterninger og knust is.

 

Hurtiug levering

Levering til tiden eller gratis

Vi leverer altid til tiden. Skulle du mod forventning opleve forsinkelse på mere end 45 minutter, så yder vi ”til tiden eller gratis” garanti, som betyder, at der ikke skal betales for varen.

Har du et forslag?

Hos Isklart stræber vi efter at gøre din oplevelse eksponentiel. Vores platform er lavet til at give dig et hurtigt overblik over hvor vores passion ligger og hvordan vi bruger den i hverdagen. Derfor vi står altid åben, til henvendelser, forslag, ris og ros. Så send endelige en besked vores vej.

Du er altid velkommen til at kontakte os her, eller benytte vores live chat på vores facebook side.

Send os en besked