Vælg en side
Isklart divider, top

Prisgaranti på isterninger og knust is

Vi vil være landets billigste leverandør af isterninger og beholde titlen. Ikke nok med det så vil vi sikre at din oplevelse med os og vores service, er tiptop. Derfor har vi prisgaranti på isterninger og knust is!

Prisgaranti

Vi har landets billigste priser. Finder du en anden leverandør der er billigere end os, giver vi samme pris, minus yderligere 5% i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt, så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement. Prisgaranti på isterninger og knust is sikrer dig den billigste pris.

Vi støtter rent drikkevand

Vores støtteprogram donorer hvert år mange tusinde kroner til projekter med rent drikkevand i udsatte områder. Vi donorer 25 øre pr solgte kilo is. Du kan altid følge med i støtteprogrammet på vores hjemmeside og læse om, hvilke projekter vi donorer penge til. Støt velgørenhed, selv med de laveste priser pga. vores prisgaranti på isterninger og knust is.

R

Garanti for tilfredshed

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed, får du naturligvis pengene retur.

Levering til tiden

Vi leverer knust is og isterninger til aftalt tid og adresse. Skulle vi, mod forventning, være en smule forsinkede, får du altid besked om dette.

Har du et forslag?

Hos Isklart stræber vi efter at gøre din oplevelse eksponentiel. Vores platform er lavet til at give dig et hurtigt overblik over hvor vores passion ligger og hvordan vi bruger den i hverdagen. Derfor vi står altid åben, til henvendelser, forslag, ris og ros. Så send endelige en besked vores vej.

Du er altid velkommen til at kontakte os her, eller benytte vores live chat på vores facebook side.

Send os en besked