Vælg en side

Knust is

En uundgåelig detalje, som burde være på plads til et hvert arrangement, er knust is.
Her hos Isklart kan du købe is til enhver anledning både som privat og erhverv.

8 kg. knust is i pose
8 kg. knust is i pose

145,00 kr.

Ex. moms 116,00 kr.


10 kg. knust is i boks
10 kg. knust is i boks

195,00 kr.

Ex. moms 156,00 kr.


12 kg. knust is i termotønde
12 kg. knust is i tønde

245,00 kr.

Ex. moms 196,00 kr.


25 kg. knust is i termotønde
25 kg. knust is i tønde

295,00 kr.

Ex. moms 236,00 kr.


køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

GARANTI FOR 
TILFREDSHED

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

VI DÆKKER HELE
DANMARK

Køb isterninger og knust is med levering inden for 6 timer

LEVERING INDEN
FOR 6 TIMER

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

IS I FORSKELLIGE
FORMER

Lav cocktails og drinks med knust is til din fest

Væk med bekymringerne!

Er det omsider din tur til at lægge alle bekymringerne på hylden og nyde en aften i selskab med dine venner, familie eller hvem det end måtte være?

Mange drinks og cocktails kan ikke serveres ordentlig uden knust is. Dette gælder bl.a. Mojito, Bramble og White Russian, som kræver store mængder knust is. Det giver en helt andet og meget mere appetitlig oplevelse, når man tilsætter de rigtige mængder is.

Vi anbefaler derudover også at bruge knust is til blendede cocktails, såsom Strawberry Daiquiri, Frozen Margarita og iskaffe. Dette er udelukkende, da det skåner din blender frem for at skulle blende hele isterninger, som skader og i sidste ende ødelægger den.

Skal vi leverer knust is direkte til din hoveddør? Vi suser både til Sjælland, Fyn og Jylland!

Køb knust is billigt hos Isklart

Du bestemmer

Hos Isklart bestemmer helt du selv, hvor meget knust is du ønsker. Vi leverer knust is til alle typer arrangementer og uanset mængde. Dertil spænder vores sortiment sig helt ned til 10 kg op til den ønskede mængde. Der er ingen begrænsninger. Vil du derfor gerne slippe for besværet med at skulle knuse din is selv, så køb is online hos Isklart. Alt vores is bliver produceret på professionelle maskiner fra Scotsman, hvilket sikrer knust is af høj kvalitet.

En anden og vigtig detalje her hos Isklart.dk er vores altid konkurrencedygtige priser. Vi matcher derfor altid markedets priser. Dette er udelukkende for at kunne sikre dig, at du kan få is uden at betale for meget for det. Det er med til at give plads til, at du kan læne dig tilbage og nyde dagen såvel som aftenen.

Vi leverer tilmed knust is direkte til din dør. Vi opererer i hele landet. Derfor leverer vi med glæde is til Århus, København og Odense. Hvor end du nu måtte befinde dig, så er vi blot et telefonopkald væk. Du behøver derudover ikke længere at være bekymret for opbevaringen af alt isen. Du kan vælge at få leveret knust is i en termoboks, så er du sikker på, at isen holder sig i minimum 48 timer.

Køb knust is online hos Isklart. Vi lover, at dine drinks med sikkerhed bliver lækre og mere indbydende med knust is.

Køb knust is billigt hos Isklart
INFORMATION

Hvor længe holder isterningerne i en termotønde?

Gennemsnitlig holder isterningerne i ca. 2-3 dage alt efter klima, vi anbefaler derfor ikke man at man har dem stående længere. Vi leverer alle ugens dage, så bestil gerne isterningerne til levering så tæt på dit arrangement tidspunkt som muligt.

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi forsøger så vidt muligt at genbruge termotønderne. Hvorfor vi refunderer, 29 kr. i pant for både store og små termotønder, ved aflevering. Termotønderne skal dog være i pæn og genbrugelig stand.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

SPECIFIKATIONER

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

VORES GARANTIER

Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Levering til tiden eller gratis:

Vi leverer altid til tiden. Hvorfor der ved forsinkelse på mere end 45 minutter ydes ”til tiden eller gratis” garanti, som betyder at der ikke skal betales for varen.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

PRISER FOR FRAGT

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet inden for 6 timer. Vores fragtpriser er faste, så du bliver aldrig overrasket.

195 kroner for levering i København, Århus & Odense.
495 kroner for levering i resten af landet (undtagelse af ikke brobundet øer).

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør