Bestil hele døgnet online eller på telefon 71 74 99 33
Vi garanterer levering inden for 6 timer i hele landet!

Kontakt Isklart

Kontakt Isklart hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for hjælp. Alternativt, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder, eller sende os en mail på info@Isklart.dk.

Vi bestræber os efter at besvare alle forespørgsler indenfor 6 timer. Haster din forespørgsel, henviser vi til vores døgntelefon på 71 74 99 33 hvor vores dygtige personale sidder klar til at kunne assistere dig.

Kontakt Isklart

Email

info@isklart.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, hvor vi vil vende tilbage hurtigst mulgt. Ventetiden vil normalt ligge på under 6 timer.

Adresse

København & Sjælland
Bredgade 36E
1260 København K

Fyn & Jylland
Fynsvej 59
5500 Middelfart

CVR: 37 91 00 74

Telefon

+45 71 74 99 33

Vores telefon har åbent døgnet rundt, og du er altid velkommen til at ringe ind, specielt hvis din forespørgsel haster, så vi kan hjælpe hurtigst muligt.

Kontakt Isklart på sociale medier

Vi kan også kontaktes igennem vores sociale medier. På Facebook sidder vores glade og dygtige medarbejdere klar til at svare på en hver henvendelse. Du er velkommen til at følge vores LinkedIn, hvor der altid vil komme en annonce hvis vi har en ledig jobstilling.

Er du ikke sikker? Kontakt Isklart helt uforpligtet

Går du og tvivler på mængden af is, leveringstid eller noget helt tredje? Du er altid velkommen til at kontakte os, også hvis du ikke er kunde. Vi er altid klar til at hjælpe, komme med forslag, eller give et uforpligtende tilbud hvis du holder et større arrangement.

Hos Isklart har vi tilfredshedsgaranti, og går altid op i at yde den bedste service. Du kan altid ringe ind hvis du ikke er tilfreds, eller hvis du ønsker at klage. Vi er klar til at hjælpe, og giver pengene retur ved begrundet utilfredshed. Læs mere om vores garantier her.

Send os en besked

Udfyld formularen så vender vi tilbage så hurtigt så muligt.
Besvaringstid er inden for 6 timer.