Vælg en side
Isklart divider, top

Køb is til enhver fest

Der er simpelthen ikke noget, vi fra Isklart ikke kan klare. Køb is til koncerter, festivaller, firmafester, julefrokoster, messer, receptioner, fødselsdage og bryllupper m.fl. Vi leverer til alle fester!

Is til erhverv

Mangler din virksomhed en kølig forfriskning? Vi står altid klar til at levere en løsning til din firmafest, arrangement, julefrokost, mv.

Is til privat

Gider du ikke stå med besværet at skulle forberede Is, til arrangementet?
Bestil is ved os, så leverer vi det til døren.

Is til festival

Is til et festival arrangement?
Eller is direkte til indgangen?
Vi leverer til alle festivaler.

Isterninger til privat, erhverv og festival

Køb isterninger og knust is til din fest hos Isklart.
Vi er klar på bestillinger i alle størrelser, og vi leverer det til hele Danmark.

Isterninger til firmafest eller event

Køb is til erhverv.

Er du en virksomhed og mangler en is løsning, enten nu eller til et kommende event, så er Isklart klar til at hjælpe. Vi leverer isterninger til døren, døgnet rundt og altid inden for seks timer.

Isterninger er nødvendigt til både cocktails, drinks, samt nedkøling af drikkevarer, dette kunne være champagne, vin, øl, sodavand og kildevand på flaske. Mange erhvervskunder benytter også vores isterninger til nedkøling af madvarer.

Isterninger fra Isklart produceres i Danmark og af markedets bedste maskiner fra Scotsman. Vores produktion af isterninger lever op til de højeste standarder inden for fødevarekontrol.

Køb is til privat.

Gider du ikke stå med besværet, så køb Isterninger hos Isklart. Vores isterning løsning kan anvendes i alle slags cocktails.

Vores isterninger er perfekte til både drinks, cocktails og nedkøling af drikkevarer som champagne, øl og vin på flasker.

Vi producerer vores Isterninger i Danmark og med vores høje krav til maskiner, egenkontrol og hygiejne, leverer vi et af markedets bedste produkter. Producenten Scotsman leverer og servicerer vores ismaskiner året rundt.

Køb isterninger eller knust is til din privat
Bestil isterninger og knust is til festival eller koncert

Køb is til festival.

Festival sæsonen er en af de varmest tider i Danmark. Sommer vejret gør klar til varme hver en sjæl op. Vi til byder derfor en kold løsning der giver den forfriskning du skal bruge. 

Vi leverer direkte til indgangen, ved hvilken som helst festival i Danmark, så dig, dine venner og familie altid har kølig løsning ved hænderne. 

Er du festival arrangør eller har en bod ved en festival, så hjælper vi med glæder og til der. Vi har leveret over 100+ ton til forskellige festivaler i Danmark.