Vælg en side
Isklart divider, top

Breathwork m. Birger Hanzen

Træk vejret. Det lyder simpelt. Det er det også, men ganske få af os fokusere på vejrtrækningen, og derfor går vi glip af kroppens indre ressourcer. Birger Hanzen guider i principperne bag alle Breathwork metoderne gennem sine forløb i Åndedræt & Kuldeterapi.

Hos Isklart er vi stolte af at levere iskolde isterninger til Birger Hanzens mission!

“Jeg tror på at Breathwork bliver større, end det vi i vesten kender som Yoga. For alle kan ikke løbe eller stå på hovedet, men alle kan trække vejret. Når vi ikke slavisk følger en bestemt Breathwork metode, så kan vi ikke gøre noget forkert. Det sætter os fri.”
Birger Hanzen
Åndedræt og kuldeterapi med Birger Hanzen

Åndedræt & Kuldeterapi

Formålet med Birger Hanzens Åndedræt & Kuldeterapi er, at du skal kunne mærke kroppen – på en måde, du ikke har prøvet før.

Forløbet er for alle. Hvad end du er i fysisk og mental topform eller ej, kan metoderne gøre forskel for din performance, stress, skader eller sorg.

Under forløbet holder Birger Hanzen et oplæg om åndedrættet, herunder Box Breathing og Wim Hof-metoden. Derefter er der en åndedrætssession og en tur i isbad, hvor du dykker ned i et kar fyldt med isterninger.

Hvorfor udsætte sig selv for ultimativ kulde? Isbadet hjælper dig med at fokusere, da kulden er det bedste redskab til at teste åndedrættets styrke.

Breathwork med Birger Hanzen i Danmark

Mærk effekten

Fra mindfulness til mindlessness. Ved hjælp af Birger Hanzens åndedrætssessioner giver du tankerne et længe tiltrængt frikvarter, der booster dit fokus.

Når forløbet er forbi, har deltagerne lært nye metoder til at opnå forbedret energi, ro og balance. I hverdagen kan det resultere i bedre performance, stressrobusthed og healing.

Birger Hanzen underviser ud fra egen erfaring. Efter et 7 års langt sygdomsforløb fandt han bedring i Breathwork.

Han fandt et flow og en koncentration, som han fuldstændig havde glemt, at han havde i sig.

Breathwork med Birger Hanzen i Danmark
Kursus i åndedræt med Birger Hanzen

Klar på fysisk & mentalt overskud?

Skal du opleve Åndedræt & Kuldeterapi på egen krop? Det eneste, du skal kunne, er at trække vejret. Ind, ud. Hurtigt, langsomt.

Birger Hanzen tilbyder både 1:1 sessions, virksomhedsforløb og events, hvor alle er velkomne.

Vi håber, at du opnår en fysisk og mental forbedring med hjælp fra Breathwork.
Dét investerer vi gerne et ton isterninger i!