Vælg en side
Isklart - Billig is og isterninger

Billig is og isterninger

Billig is og isterninger betyder ikke dårligere kvalitet. Hos Isklart holder vi priserne lave, men producerer stadig isterninger med destilleret vand i et professionelt miljø og leverer inden for kun 6 timer.

Glæd dig til billig is, der holder sig frisk i minimum 48 timer og er isklare!

Isterninger

Knust is

Cube is

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

Garanti for Tilfredshed

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Vi dækker hele danmark

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Levering inden for 6 timer

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

Is i forskellige former

Billig is fra kun 155 kr.

Du finder store mængder isterninger og is helt ned til 155 kr. hos Isklart! Prisen varierer alt efter type, mængde og levering – sådan holder vi priserne så lave, som overhovedet muligt.

Vælg mellem 3 typer is

Vælg mellem 3 typer ist

Hos Isklart kan du vælge mellem 3 typer af is: isterninger, knust is og cube is. De har alle deres forskellige fordele, der gør dem perfekte til dit formål.

De almindelige, cylinderformede isterninger er den bedste all-round løsning. De er f.eks. gode i cocktails og køler dine drikkevarer i en champagnebowle.

Knust is er det bedste valg til drinks, der smager bedst helt kølige og med slush ice konsistens som Mojito.

Cube is er perfekte til shakeren, da smelter langsomt – og så ser de drøngodt ud i enhver drikkevarer!

Billig is af høj kvalitet

Billig is af høj kvalitet

Din tilfredshed og isterningernes kvalitet er altid af højeste prioritet. Derfor er du garanteret billig is, der er produceret på destilleret, rent vand. Det giver helt klare isterninger i dine drinks og gør kun smagen bedre. 

Selv med de fornuftige priser på vores isterninger, sørger vi altså for at holde kvaliteten tiptop. Glæd dig til billige isterninger, der holder sig friske i minimum 48 timer i termotønden!

Vi vil være de billigste leverandører af isterninger. Derfor har vi prisgaranti. Så har du fundet en billigere løsning, hører vi gerne fra dig – vi kvitterer med en matchende pris og yderligere 5% rabat!

Billig is af høj kvalitet
Pris på leveringen

Pris på leveringen

Vi holder dine omkostninger på leveringen så lav som muligt. Det gør vi blandt andet ved at levere billig is til flere adresser i samme bil. 

Prisen på levering varierer alt efter hvor, du bor. Isklarts hovedlager ligger i Middelfart, derfor er leveringer til nærområdet billigst.

Du kan beregne din eksakte pris på levering, når du tjekker ud med dine produkter i kurven. 

Information

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi ønsker at indsamle de termotønder, som du har modtaget dine isterninger i. Som en del af vores bæredygtige bestræbelser opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du ikke længere har brug for termotønden.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

Specifikationer

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

Sikkerhed
Her er vores anbefaling til placering af vores flamingotønder; For at undgå eventuel kondens anbefaler vi altid, at du stiller tønden på fliser eller på et underlag, der kan modstå vand. I nogle tilfælde kan tønden skabe lidt kondens og dermed efterlade lidt vand på gulvet. Ved at placere tønden på et egnet underlag kan du undgå potentielle skader og holde dit gulv rent og tørt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid glade for at hjælpe!

Priser for fragt

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet og kan garantere en levering inden for 6 timer.

Fragtprisen varierer efter postnumre. Du kan få leveret din is fra kun 95,- i store dele af landet, eksempelvis i Storkøbenhavn, Århus, trekantsområdet og Odense.

Vi leverer som udgangspunkt kun til brobundende øer.

Kontakt os meget gerne for specielle leveringer, så finder vi sammen en løsning!

Holdbarhed på isen

Gennemsnitligt holder isterningerne sig friske i ca. 2-3 dage alt efter klima. Isterningerne bliver altid leveret i en flamingotønde, der øger holdbarheden. Placer gerne tønden i skyggen udendørs.

Se en tabel over holdbarheden her.

Vores Garantier
Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør