Vælg en side
Isklart - Billig is og isterninger

Billig is og isterninger

Billig is og isterninger betyder ikke dårligere kvalitet. Hos Isklart holder vi priserne lave, men producerer stadig isterninger med destilleret vand i et professionelt miljø og leverer inden for kun 6 timer.

Glæd dig til billig is, der holder sig frisk i minimum 48 timer og er isklare!

Isterninger

Fra 79,-

Knust is

Fra 79,-

Cube is

Fra 79,-

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

GARANTI FOR 
TILFREDSHED

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

VI DÆKKER HELE
DANMARK

Køb isterninger og knust is med levering inden for 6 timer

LEVERING INDEN
FOR 6 TIMER

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

IS I FORSKELLIGE
FORMER

Billig is fra kun 125 kr.

Du finder isterninger og is helt ned til 125 kr. hos Isklart! Prisen varierer alt efter type, mængde og levering – sådan holder vi priserne så lave, som overhovedet muligt.

Vælg mellem 3 typer is

Vælg mellem 3 typer ist

Hos Isklart kan du vælge mellem 3 typer af is: isterninger, knust is og cube is. De har alle deres forskellige fordele, der gør dem perfekte til dit formål.

De almindelige, cylinderformede isterninger er den bedste all-round løsning. De er f.eks. gode i cocktails og køler dine drikkevarer i en champagnebowle. Knust is er det bedste valg til drinks, der smager bedst helt kølige og med slush ice konsistens som Mojito. Cube is er perfekte til shakeren, da smelter langsomt – og så ser de drøngodt ud i enhver drikkevarer!

Billig is af høj kvalitet

Billig is af høj kvalitet

Din tilfredshed og isterningernes kvalitet er altid af højeste prioritet. Derfor er du garanteret billig is, der er produceret på destilleret, rent vand. Det giver helt klare isterninger i dine drinks og gør kun smagen bedre. 

Selv med de fornuftige priser på vores isterninger, sørger vi altså for at holde kvaliteten tiptop. Glæd dig til billige isterninger, der holder sig friske i minimum 48 timer i termotønden!

Vi vil være de billigste leverandører af isterninger. Derfor har vi prisgaranti. Så har du fundet en billigere løsning, hører vi gerne fra dig – vi kvitterer med en matchende pris og yderligere 5% rabat!

Billig is af høj kvalitet
Pris på leveringen

Pris på leveringen

Vi holder dine omkostninger på leveringen så lav som muligt. Det gør vi blandt andet ved at levere billig is til flere adresser i samme bil. 

Prisen på levering varierer alt efter hvor, du bor. Isklarts hovedlager ligger i Middelfart, derfor er leveringer til nærområdet billigst.

Du kan beregne din eksakte pris på levering, når du tjekker ud med dine produkter i kurven. 

INFORMATION

Hvor længe holder isterningerne i en termotønde?

Gennemsnitlig holder isterningerne i ca. 2-3 dage alt efter klima, vi anbefaler derfor ikke man at man har dem stående længere. Vi leverer alle ugens dage, så bestil gerne isterningerne til levering så tæt på dit arrangement tidspunkt som muligt.

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi forsøger så vidt muligt at genbruge termotønderne. Hvorfor vi refunderer, 29 kr. i pant for både store og små termotønder, ved aflevering. Termotønderne skal dog være i pæn og genbrugelig stand.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

SPECIFIKATIONER

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

VORES GARANTIER

Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Levering til tiden eller gratis:

Vi leverer altid til tiden. Hvorfor der ved forsinkelse på mere end 45 minutter ydes ”til tiden eller gratis” garanti, som betyder at der ikke skal betales for varen.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

PRISER FOR FRAGT

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet inden for 6 timer. Vores fragtpriser er faste, så du bliver aldrig overrasket.

195 kroner for levering i København, Århus, Aalborg, Odense & Esbjerg.
495 kroner for levering i resten af landet (undtagelse af ikke brobundet øer).

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør