Vælg en side

Køb knust is på Fyn

Holder du et arrangement på Fyn, hvor du byder på læskende drikkevarer?
Hold cocktails, øl og sodavand kolde med Isklarts knuste is.
8 kg. knust is i pose
8 kg. knust is i pose

79,00 kr.

Ex. moms 63,20 kr.


10 kg. knust is i boks
10 kg. knust is i boks

205,00 kr.

Ex. moms 164,00 kr.


12 kg. knust is i termotønde
12 kg. knust is i tønde

245,00 kr.

Ex. moms 196,00 kr.


25 kg. knust is i termotønde
25 kg. knust is i tønde

295,00 kr.

Ex. moms 236,00 kr.


køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

GARANTI FOR 
TILFREDSHED

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

VI DÆKKER HELE
DANMARK

Køb isterninger og knust is med levering inden for 6 timer

LEVERING INDEN
FOR 6 TIMER

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

IS I FORSKELLIGE
FORMER

Knust is på bordet

Slip for besværet

Du har højst sandsynligt prøvet det før: Du har fyldt en masse isterningeposer, og nu skal du presse isterningerne ud igen. Hver enkelt isterning er et besvær, og det tager lang tid at give alle gæsterne en drink med blot et par isterninger.

Netop dén situation slipper du for. Med vores termotønder ligger isterningerne allerede klar, lige så snart de er leveret til din hoveddør. Du skal hverken bekymre dig om fryseplads eller tid – det er klaret på forhånd.

Køb knust is på Fyn

Køb knust is på Fyn

Uanset hvor du bor på Fyn, leverer vi lige til hoveddøren. Hvis det er nemmere for dig, kan du også sagtens hente dine isterninger i Middelfart – det står dig frit for.

Vi garanterer levering inden for 6 timer til alle lokationer. Så hvad end du bor i en af Fyns afkroge eller i centrum af Odense, kommer vi susende med store tønder af is. Har du ikke brug for isterninger på 6 timer? Så kan du selvfølgelig også bestille til længere ude i fremtiden.

Køb knust is på Fyn
Knust is på Fyn - Køl øl med knust is

Hvorfor knust is?

Knust is har sine egenskaber, der er en fordel til bestemte cocktails og formål. Da isterningerne er knuste, får de en større overflade, og det giver større kontakt mellem is og cocktail.

Derfor er knust is et oplagt valg til cocktails, der skal være meget kolde – f.eks. Mojito og Bramble. På den anden side er selve de små stykker af isterninger mindre end f.eks. cube is, og derfor smelter de hurtigere. Derfor bliver cocktailen også en smule mere fortyndet, men det er ikke altid et minus.

På grund af knust is’ kølende effekt er de også oplagte, hvis du nedkøler dine Albani-øl eller andre drikkevarer i en bowle.

Information

Hvor længe holder isterningerne i en termotønde?

Gennemsnitlig holder isterningerne i ca. 2-3 dage alt efter klima, vi anbefaler derfor ikke man at man har dem stående længere. Vi leverer alle ugens dage, så bestil gerne isterningerne til levering så tæt på dit arrangement tidspunkt som muligt.

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi forsøger så vidt muligt at genbruge termotønderne. Hvorfor vi refunderer, 29 kr. i pant for både store og små termotønder, ved aflevering. Termotønderne skal dog være i pæn og genbrugelig stand.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

Specifikationer

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

Priser for fragt

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet inden for 6 timer.

Du kan få leveret din is til kun 195,- i bl.a. byerne København, Århus, Kolding & Odense. Fragtprisen varierer i resten af landet efter postnumre. Vi leverer som udgangspunkt kun til brobunde øer.

Kontakt os gerne for specielle leveringer.

Vores Garantier
Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør