Vælg en side

Køb isterninger i København

Vi leverer isterninger til København i pendulfart – hvis gæsterne snart banker på døren! Levering koster kun 95 kr. i hele Storkøbenhavn, og så kan du have klare isterninger inden for kun 6 timer.
10 kg. isterninger i boks

10 kg. isterninger i boks

155,00 kr.

Ex. moms 124,00 kr.


12 kg. isterninger i termotønde

12 kg. isterninger i tønde

225,00 kr.

Ex. moms 180,00 kr.


25 kg. isterninger i termotønde

25 kg. isterninger i tønde

295,00 kr.

Ex. moms 236,00 kr.


køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

Garanti for Tilfredshed

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Vi dækker hele danmark

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Levering inden for 6 timer

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

Is i forskellige former

Køb isterninger København til de bedste priser hos Isklart

Levering af isterninger i København

På kun 6 timer kan vi levere isterninger til din adresse i København! Vi er din sikre redning, når det haster med de kølige drinks.

Vi producerer isterningerne på vores lokation i Middelfart, men det har aldrig hindret os i at levere isterninger i det nordsjællandske samme dag. Du kan selvfølgelig også bestille isterninger til en dato længere ude i fremtiden, hvis du allerede nu ved, at festen kræver lækre drikkevarer.

Det bedste af det hele? Vi har den billigste levering af isterninger til København. For kun 95 kr. får de tunge termotønder leveret lige til dørtrinet.

Isterninger København til den billigste fragtpris

Isterninger i forskellige former

Du kan vælge mellem 3 typer af isterninger: cylinderformede, knust is og cube is. Du vælger frit og kan bestille flere slags – det er op til dig. Mængden spænder helt op til 25 kg, som du snildt kan bestille flere af. Vi leverer gerne store mængder isterninger til København!

En favorit er altid cynlinder isterninger – eller bare det man kan kalde de “normale” isterninger. De er gode til et all round brug.

Er du i tvivl om hvilke isterninger, du skal bestille til din adresse i København? Du er mere end velkommen til at kontakte os, så guider vi dig videre.

Isterninger København til den billigste fragtpris
Køb isterninger og knust is i hele Nordsjælland

Hvor mange isterninger skal du bruge?

Det kan være svært at regne ud, hvor mange isterninger du skal bestille til din fest i København. Vi regner generelt ud fra:

  • 1,5 cocktails pr. pers. i timen
  • 120 gram is pr. cocktail

På den måde kan du regne ud, hvor mange tønder med isterninger du ca. får brug for. Ellers kan du bruge vores beregner øverst på forsiden.

Information

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi ønsker at indsamle de termotønder, som du har modtaget dine isterninger i. Som en del af vores bæredygtige bestræbelser opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du ikke længere har brug for termotønden.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

Specifikationer

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

Sikkerhed
Her er vores anbefaling til placering af vores flamingotønder; For at undgå eventuel kondens anbefaler vi altid, at du stiller tønden på fliser eller på et underlag, der kan modstå vand. I nogle tilfælde kan tønden skabe lidt kondens og dermed efterlade lidt vand på gulvet. Ved at placere tønden på et egnet underlag kan du undgå potentielle skader og holde dit gulv rent og tørt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid glade for at hjælpe!

Priser for fragt

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet og kan garantere en levering inden for 6 timer.

Fragtprisen varierer efter postnumre. Du kan få leveret din is fra kun 95,- i store dele af landet, eksempelvis i Storkøbenhavn, Århus, trekantsområdet og Odense.

Vi leverer som udgangspunkt kun til brobundende øer.

Kontakt os meget gerne for specielle leveringer, så finder vi sammen en løsning!

Holdbarhed på isen

Gennemsnitligt holder isterningerne sig friske i ca. 2-3 dage alt efter klima. Isterningerne bliver altid leveret i en flamingotønde, der øger holdbarheden. Placer gerne tønden i skyggen udendørs.

Se en tabel over holdbarheden her.

Vores Garantier
Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør