Vælg en side

Køb isterninger i Århus

Vi leverer lynhurtigt isterninger i Århus! Bestil den mængde du har brug for, så leverer vi dem i termotønder lige til hoveddøren.

8 kg. isterninger i pose

8 kg. isterninger i pose

125,00 kr.
Ex. moms 100,00 kr.

10 kg. isterninger i boks

10 kg. isterninger i boks

155,00 kr.

Ex. moms 124,00 kr.


12 kg. isterninger i termotønde

12 kg. isterninger i tønde

225,00 kr.

Ex. moms 180,00 kr.


25 kg. isterninger i termotønde

25 kg. isterninger i tønde

295,00 kr.

Ex. moms 236,00 kr.


køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

GARANTI FOR 
TILFREDSHED

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

VI DÆKKER HELE
DANMARK

Køb isterninger og knust is med levering inden for 6 timer

LEVERING INDEN
FOR 6 TIMER

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

IS I FORSKELLIGE
FORMER

Århus 1 - Levering

Hurtig levering af isterninger i Århus

Efter kun 6 timer kan du have dine isterninger ved døren! Når det haster, kommer vi susende med den kølige is, som vi opbevarer i termotønder.

 

Vores isproduktion er i Middelfart, men vi kan uden problemer leverer isterninger i Århus samme dag. Du kan også sagtens bestille isterninger længere ude i fremtiden.

 

Skulle vi mod forventning alligevel være over 45 minutter forsinket, så er det hele på vores regning! Læs mere om vores leverings- og prisgaranti her.

Århus 2 - Isterninger

3 typer isterninger

Hos Isklart tilbyder vi 3 typer af isterninger: cylinderformede, knust is og cube is. Du kan frit vælge den ene type eller bestille flere slags – det er op til dig. Alle typer isterninger kan leveres i op til 25 kg. pr. termotønde.

Isterningerne har hver deres fordel. Skal du shake cocktails? Så gå med cube is. Serverer du kølige drinks? Her er knust is et must. De cylinderformede er det bedste valg som en all-round isterning.

Er du i tvivl om hvilke isterninger, du skal bestille til din adresse i Århus? Kontakt os gerne, så hjælper vi dig videre.

Århus 2 - Isterninger
Århus 3 - Tilbehør

Husk tilbehøret

Gør serveringen af isterningerne nemmere og flottere med vores tilbehør! Vi leverer både isspande og isskovle til Århus. 

Hele oplevelsen bliver hurtigere, hvis du har det rette tilbehør til dine isterninger. Med en isskovl kan du hurtigt fylde alle glas med is. Placér en flot champagne bowle i midten af bordet, fyldt med is – det hjælper også på bordopdækningen.

Vi glæder os til at levere både tilbehør og isterninger til Århus!

INFORMATION

Hvor længe holder isterningerne i en termotønde?

Gennemsnitlig holder isterningerne i ca. 2-3 dage alt efter klima, vi anbefaler derfor ikke man at man har dem stående længere. Vi leverer alle ugens dage, så bestil gerne isterningerne til levering så tæt på dit arrangement tidspunkt som muligt.

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi forsøger så vidt muligt at genbruge termotønderne. Hvorfor vi refunderer, 29 kr. i pant for både store og små termotønder, ved aflevering. Termotønderne skal dog være i pæn og genbrugelig stand.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

SPECIFIKATIONER

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

VORES GARANTIER

Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Levering til tiden eller gratis:

Vi leverer altid til tiden. Hvorfor der ved forsinkelse på mere end 45 minutter ydes ”til tiden eller gratis” garanti, som betyder at der ikke skal betales for varen.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

PRISER FOR FRAGT

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet inden for 6 timer. Vores fragtpriser er faste, så du bliver aldrig overrasket.

195 kroner for levering i København, Århus, Aalborg, Odense & Esbjerg.
495 kroner for levering i resten af landet (undtagelse af ikke brobundet øer).

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør