Bestil hele døgnet online eller på telefon 71 74 99 33
Vi garanterer levering inden for 6 timer i hele landet!

Is til Erhverv

Hos isklart sælger vi isterninger og knust is til erhverv. Så har virksomheder også muligheden for en kølig forfriskning. Vi står altid klar til at levere en løsning til din firmafest, arrangement, julefrokost, mv. Læs mere om vores is til erhverv her på siden, eller ring til os på +45 71 74 99 33Alternativt er vores live chat altid åben på facebook.

Isterninger og is til erhverv

Er du en virksomhed og mangler isterninger, enten nu eller til et kommende event, så er Isklart klar til at hjælpe. Vi leverer isterninger til døren, døgnet rundt og altid inden for seks timer.

Isterninger er nødvendigt til både cocktails, drinks, samt nedkøling af drikkevarer, dette kunne være champagne, vin, øl, sodavand og kildevand på flaske. Mange erhvervskunder benytter også vores isterninger til nedkøling af madvarer.

Isterninger fra Isklart produceres i Danmark og af markedets bedste maskiner fra Scotsman. Vores produktion af isterninger lever op til de højeste standarder inden for fødevarekontrol.

Knust Is til erhverv

Mange erhvervskunder vælger knust is fra Isklart. Ved både store- og små arrangementer kræves der ofte knust is. Slip for besværet med selv at skulle knuse is forud eller under et arrangement. I klassiske cocktails såsom Mojito, White Russain, Bramble mv. anvendes der knust is.

Ydermere anbefaler vi at benytte knust is i blendende cocktails såsom Strawberry Daiquiri, da det slider mindre på blenderen. Nedkøling af dåser og flasker er også mere effektivt med knust is, da den knuste is pakker sig mere kompakt end isterninger.

Vi producerer vores knuste is i Danmark og med vores høje krav til maskiner, egenkontrol og hygiejne, leverer vi et af markedets bedste produkter inden for knust is. Producenten Scotsman leverer og servicerer vores ismaskiner året rundt.

Plastbowle

Til mindre bordservering, præsentation eller nødkøling af drikkevarer, anbefaler vi plastbowler fra Isklart. Bowlerne er af høj kvalitet og utrolig brudsikre. Brug plastbowlen til nedkøling af eksempelvis, vin, champagne, øl, sodavand eller kildevand.

Isskovl

En praktisk isskovl til alle erhvervskunder, der ønsker at sikre god hygiejne, når isterninger og knust is skal serveres til gæsterne. Iskovlen sikrer, at bartenderen eller tjeneren ikke kommer i berøring med isen, hvilket er særdeles vigtigt ift. hygiejne.

Isspand

Vores isspand kan benyttes både i baren og ved bordservering. Isspanden sikrer lang holdbarhed på både isterninger og knust is. Ydermere er en isspand også lettere at tage is fra end eksempelvis en termotønde. Sidst men ikke mindst er en isspand fra Isklart også et præsentabelt redskab under dit arrangement.

Bowle

Ønsker du at præsentere dine drikkevarer pænt og elegant, samt at holde dem nedkølet? Så anbefaler vi en bowle fra Isklart. Bowlen er optimal til præsentation, servering og nedkøling af eksempelvis champagne, vin, øl, sodavand og kildevand. Bowlen kan også benyttes til nedkøling af finger food, snacks, kanapéer eller appetizers.

Mangler du en skræddersyet aftale?

Vi forstår godt at nogle gange, skal der bruges noget som ikke specifikt står på vores hjemmeside. Derfor skal man altid have muligheden for at lave en skræddersyet aftale med os.

Så kan jeres ideer lade kunne fantasien stoppe.