Vælg en side
Isklart - Is til fest

Is til fest

Få leveret is til fest – nemt og hurtigt! Inden for kun 6 timer kan du have isterninger og knust is lige ved hoveddøren.

Hvad end du holder bryllup, firmafest, fødselsdag eller noget fjerde festligt, får du hos Isklart den perfekte løsning på kolde drikkevarer. Bestil is til fest i præcis den mængde, du ønsker, og vælg mellem isterninger, knust is eller cube is.

Isterninger

Fra 79,-

Knust is

Fra 79,-

Cube is

Fra 79,-

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

GARANTI FOR 
TILFREDSHED

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

VI DÆKKER HELE
DANMARK

Køb isterninger og knust is med levering inden for 6 timer

LEVERING INDEN
FOR 6 TIMER

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

IS I FORSKELLIGE
FORMER

Mangler du et på indkøbslisten?

Isterninger er en lille del af festen. Men de sætter prikken over i’et med kølige drikkevarer til alle gæsterne! Fuldend festen og indkøbslisten med klare isterninger og knasende knust is.
Is til fest af højeste kvalitet

Is til fest af højeste kvalitet

Hos Isklart prioriterer vi altid din tilfredshed og isterningernes kvalitet højest. Derfor er du garanteret is til fest, der er produceret på rent, destilleret vand. På den måde kan du glæde dig til lækre isterninger, der ligger knivskarpt i dine drinks og kun gør smagen endnu bedre. 

Dine isterninger er produceret i et professionelt miljø med stort fokus på hygiejne. Alt is bliver håndteret nøje, lige fra de ligger i isterningmaskinen, til vi placerer dem ved din hoveddør.

 

Får du leveret isterningerne i god tid inden festen? Bare rolig, de holder sig friske i minimum 48 timer, så længe du opbevarer dem i den medfølgende i termotønde et køligt sted.

Hurtig levering eller nem afhentning

Hurtig levering eller nem afhentning

Ups, du er kommet i tanke om isterningerne i sidste øjeblik … men så leverer vi heldigvis inden for kun 6 timer

Skulle vi alligevel (mod forventing) være mere end 45 minutter forsinkede, er is og levering på vores regning.

Bor du i enten Nordjylland, Nordsjælland eller på Fyn, kan du også nemt hente isterninger og knust is. Du kan hente vore isterninger i både København, Aalborg, Odense og Middelfart.

Hurtig levering eller nem afhentning
Kølige drinks til ethvert event

Kølige drinks til ethvert event

Få eller mange gæster? Nordjylland eller Falster? En vigtig begivenhed eller en hyggelig komsamme? Vi leverer is til fest, uanset hvor stor eller lille, uanset hvor i landet. 

Vores løsning er fleksibel og nem. Du vælger bare hvor meget is, du skal bruge, og giver os en dato. Så suser vi afsted med din ønskede mængde og type af is

Uanset hvilken fest, du holder, er kølige drikkevarer altid en lækker prik over i’et. Forkæl dine gæster med drinks og sodavand med den helt perfekte temperatur!

 

Information

Hvor mange isterninger skal jeg bruge?

Vi leverer årligt isterninger til mere end 2.000 arrangementer. Ud fra denne erfaring anbefaler vi 25 kg is (1 stor termotønde) til ca. 40 gæster, eller omregnet ca. 10 drinks/cocktails pr. kilo isterninger.

Hvad gør jeg med termotønden?

Vi ønsker at indsamle de termotønder, som du har modtaget dine isterninger i. Som en del af vores bæredygtige bestræbelser opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du ikke længere har brug for termotønden.

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her. Du er også velkommen til at skrive til os på vores facebook side.

Specifikationer

Lille boks

Vægt: ca. 10 kg.
Indhold: ca. 10 kg.

Mellem tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 30 mm.
Højde: 355 mm.
Vægt: ca. 13 kg.
Indhold: ca. 12 kg.

Stor tønde

Diameter: 420 mm.
Isolering: 40 mm.
Højde: 625 mm.
Vægt: ca. 27 kg.
Indhold: 25 kg.

Sikkerhed
Her er vores anbefaling til placering af vores flamingotønder; For at undgå eventuel kondens anbefaler vi altid, at du stiller tønden på fliser eller på et underlag, der kan modstå vand. I nogle tilfælde kan tønden skabe lidt kondens og dermed efterlade lidt vand på gulvet. Ved at placere tønden på et egnet underlag kan du undgå potentielle skader og holde dit gulv rent og tørt.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid glade for at hjælpe!

Priser for fragt

Isklart leverer isterninger og knust is i hele landet og kan garantere en levering inden for 6 timer.

Fragtprisen varierer efter postnumre. Du kan få leveret din is fra kun 95,- i store dele af landet, eksempelvis i Storkøbenhavn, Århus, trekantsområdet og Odense.

Vi leverer som udgangspunkt kun til brobundende øer.

Kontakt os meget gerne for specielle leveringer, så finder vi sammen en løsning!

Holdbarhed på isen

Gennemsnitligt holder isterningerne sig friske i ca. 2-3 dage alt efter klima. Isterningerne bliver altid leveret i en flamingotønde, der øger holdbarheden. Placer gerne tønden i skyggen udendørs.

Se en tabel over holdbarheden her.

Vores Garantier
Prisgaranti:

Vi har landets billigste priser, finder du en anden leverandør der er billigere giver vi samme pris, minus 5% yderligere i rabat. Vores dygtige medarbejdere tjekker og justerer priser ugentligt så vi altid er sikre på at kunne levere markedets billigste is til dit arrangement.

Tilfredshedsgaranti:

Vi står inde for vores produkt, så skulle du have en begrundet utilfredshed får du naturligvis pengene retur.

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør