Bestil hele døgnet online eller på telefon 71 74 99 33
Vi garanterer levering inden for 6 timer i hele landet!

Is til private

Hos Isklart tilbyder vi isterninger og knust is til private. Så behøver du ikke stå med alt besværet selv når der skal afholdes fester og arrangementer. Vi står klar med en løsning der skaber den kølighed festen skal bruge. Bestil is ved os, så leverer vi det til døren.

Isterninger og is til private

Spar besværet og køb isterninger, der er klar til brug hos Isklart. Vores isterninger er perfekte til både drinks, cocktails og nedkøling af drikkevarer som champagne, øl og vin på flasker.

Du kan også bruge vores isterninger til at nedkøle mad eller andre produkter, der har brug for det. Vores isterninger produceres med høje standarder og af markedets bedste maskiner fra Scotsman.

Knust Is til private

Gider du ikke stå med besværet, så køb knust is hos Isklart. Knust is anvendes i mange klassiske cocktails, blendede drinks og longdrinks, som eksempelvis Mojito, Bramble, White Russian eller Strawberry Daiquiri, der kræver masser af knust is.

Knust is er også formidabelt til at nedkøle eksempelvis dåser og mindre flasker. Den knuste is lægger sig tættere rundt om dåserne og små flasker end de store isterninger. Vi anbefaler også knust is til din blender, da det ikke slider lige så hårdt på den som isterninger.

Vores knuste is er produceret med høj hygiejne og af de bedste maskiner på markedet fra Scotsman.

Plastbowle

Isklart tilbyder flere forskellige typer bowler i plast. Bowlerne er ideelle til nedkøling af vin, øl, sodavand eller kildevand. Det er let af fylde bowlerne med isterninger eller knust og have dem stående i baren eller på borde.

Isskovl

En praktisk isskovl sikrer god hygiejne, når du skal have fat i dine isterninger og knust is. Den gør det nemt at fange de glatte stykker is, og så sørger isskovlen for, at du undgår kolde og våde hænder.

Isspand

Isklart’s isspand er perfekt at sætte på bordet, når knust is eller isterninger skal holdes kolde og friske. Med en isspand kan du og dine gæster nemt selv dosere mængden af isterninger til jeres drinks og cocktails.

Bowle

Med en bowle kan du nemt og elegant køle dine drikkevarer ned. Isklart’s bowle kan indeholde alt lige fra champagneflasker, vinflasker til øl, sodavand og vand. Du kan også fylde bowlen med isterninger eller knust is og nedkøle eksempelvis snacks, finger food, kanapéer eller appetizers.

Har du et forslag?

Os ved Isklart stræber efter at gøre din oplevelse eksponentiel.

Vores platform er lavet til at give dig et hurtigt overblik over hvor vores passion ligger og hvordan vi bruger den i hverdagen.

Derfor vi står altid åben, til henvendelser, forslag, ris og ros. Så send endelige en besked vores vej. Du er også velkommen til at skrive på vores facebook side.

Send os en besked