Vælg en side
Isklart - Is til fest

Klare isterninger

Klare isterninger fra Isklart er allerede klar til brug, når du får dem leveret til døren. Du kan bruge de klare isterninger i alverdens drikke og drinks – så de får den helt perfekte temperatur. Prøv for eksempel at bruge isterningerne i en forfriskende sodavand eller i en lækker cocktail!

Isterninger

Knust is

Cube is

køb isterninger og knust is med garanti for tilfredshed

Garanti for Tilfredshed

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Vi dækker hele danmark

Køb isterninger og knust is med levering i hele Danmark

Levering inden for 6 timer

Køb isterninger, knust is og cube is hos Isklart

Is i forskellige former

Klare isterninger  til døren

Få leveret krystalklare isterninger i diverse former lige til din adresse! Det gælder uanset, hvor du bor, og hvor stor en mængde is. Det bedste af det hele? Vi leverer inden for kun 6 timer.
Klare isterninger - Isterninger i 3 former

Isterninger i 3 former

De klare isterninger kommer ikke kun i én form. Du kan frit vælge mellem cylinder, knust is og cube is. Alle typer leverer vi i op til 25 kg pr. termotønde.

Hver type isterning har sine fordele. Skal du shake? Så skal cube is i kurven. Serverer du kolde cocktails? Snup en termotønde med knust is. Hvis du er på udkig efter en all-round løsning, anbefaler vi cylinder isterningerne. 

Er du i tvivl om hvilken type is, du skal bestille? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for et par tips og tricks.

Hvorfor bruge klare isterninger?

Desværre tror mange, at isterningerne fortynder en drink. Men så længe du fylder glasset godt op med is, er det ikke tilfældet. 

Isterninger holder den rette temperatur på din sodavand eller cocktail. Og er de ovenikøbet klare, holder de i længere tid og bidrager til den gode smag i din drikkevarer.

Sidst, men ikke mindst, så ser det også super flot ud, når du fylder en drink med klare isterninger!

Levering af klare isterninger
Klare isterninger - Sådan laver vi klare isterniinger

Sådan laver vi klare isterninger

Det er ikke helt ligetil at få sine isterninger krystalklare. Det er en langsommelig proces med mange steps, hvis du skal bruge din fryser og postevand fra hanen.

Vi fryser isterningerne megetlangsomt med vores ismaskiner. Når du bruger fryseren derhjemme, fryser isterningerne alt for hurtigt, så de får det mere slørede udseende. 

Derudover bruger vi destilleret vand til at få isen helt klar. Det betyder, at vandet er raffineret ved destillation, og derfor ikke indeholder kalk, salte eller andre urenheder. På den måde får vi de flotteste klare isterninger.

Pift festen op og vælg det rigtige tilbehør